Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Άνετη και… ΑΕΚ!

«Ξέσπασε» μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής η ΑΕΚ και επικράτησε με περίσσια άνεση της Νίκης Αιγινίου (3-0) στην 18η αγωνιστική της Volleyleague.

Άνετη και… ΑΕΚ
Ασυγκράτητη ήταν η ΑΕΚ κόντρα στην Νίκη Αιγινίου στην 18η αγωνιστική της Volleyleague. Οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως πείσμωσαν απ’ την ήττα της περασμένης εβδομάδας στο ματς με την Κηφισιά και πήραν καθαρή και άνετη νίκη κόντρα στο σύλλογο της Κατερίνης, με 3-0.

Η αποφασιστικότητα της ΑΕΚ φάνηκε απ’ το πρώτο κιόλας σετ, αφού πήρε απόσταση που κράτησε μέχρι το τέλος, κάνοντας το 1-0 με 11-24.

Η Νίκη μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο σετ, όμως δεν κατάφερε να περιορίσει τους «κιτρινόμαυρους» που απ’ τα μέσα περίπου της περιόδου πήρε προβάδισμα (6-10) που διατήρησε μέχρι το τέλος (21-25), ενώ το τρίτο σετ ξεκίνησε ισορροπημένα, με την ΑΕΚ να παίρνει κεφάλι απ’ το 11-14 και να αυξάνει τη διαφορά (12-20). Η Νίκη μείωσε (15-21), χωρίς να καταφέρει όμως κάτι παραπάνω.

Με το 3-0 η «Ένωση» έμεινε στην έκτη θέση της βαθμολογίας, έξι βαθμούς πίσω απ’ την τετράδα, ενώ η Νίκη Αιγινίου παραμένει στην τελευταία θέση, όπου ισοβαθμεί με την Παναχαϊκή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: