Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Εκπλήξεις από Μίτσελ!!

Με δύο εκπλήξεις στην αποστολή θα υποδεχτεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό ντέρμπι τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μίτσελ άφησε εκτός για λόγους τακτικής τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάρκο Σέποβιτς.

Εκπλήξεις από Μίτσελ
Χωρίς τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάρκο Σέποβιτς στην αποστολή του ο Ολυμπιακός ενόψει του ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Μίτσελ μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή για το κυριακάτικο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάρκο Σέποβιτς για λόγους τακτικής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι των «αιωνίων» χωρίς απρόοπτα. Μοναδικοί απόντες για τον Ισπανό τεχνικό ήταν οι τραυματίες, Σιόβας και Σαβιόλα, με τον πρώτο να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και τον δεύτερο ατομικό, αντίστοιχα.

Το μενού για τους Πειραιώτες περιελάμβανε ασκήσεις ανάπτυξης με έμφαση στη δημιουργία παιχνιδιού από την άμυνα, κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε με «οικογενειακό» διπλό σε χαλαρούς ρυθμούς.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντέζ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: