Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Το πήραν το μήνυμα!

Ικανοποίηση στην ΑΕΚ για το ξέσπασμα στον Άγιο Νικόλαο μετά το κάζο από τη Θύελλα Ραφήνας. Η επιβράβευση Δέλλα, η… κόντρα Ντακόλ-Μπρέσεβιτς και η φετινή κατάρα.

Το πήραν το μήνυμα
Μετά τη ντροπιαστική ήττα από τη Θύελλα Ραφήνας η ΑΕΚ έψαχνε ένα ξέσπασμα. Αν και το κάζο της περασμένης εβδομάδας δεν… ξεγράφεται, οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να αποδείξουν πως αδίκησαν τους εαυτούς τους με την εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι και ξέσπασαν στον Άγιο Νικόλαο με 6-1, παρότι μέχρι το 67’ το παιχνίδι ήταν ισόπαλο στο 1-1.

Ο Τραϊανός Δέλλας έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του, αλλά περιμένει να συνεχίσουν να είναι στην… τσίτα μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, έστω κι αν η άνοδος είναι εξασφαλισμένη. Μάλιστα ο «Κολοσσός» επιβράβευσε τους παίκτες του με διήμερο ρεπό, αφήνοντάς τους ελεύθερους την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα. Η προετοιμασία για το ματς με τον Ηρόδοτο, που θα γίνει την επόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ με κόσμο (μετά τα κεκλεισμένων των θυρών ματς με Μανδραϊκό και Περιστέρι), θα αρχίσει την Τρίτη.

Χέρι-χέρι

Ο Άλεξ Ντακόλ ήρθε από τον πάγκο σαν… λυσσασμένος και πέτυχε τέσσερα γκολ για την ΑΕΚ στο χθεσινό ματς. Έτσι έφτασε τα 17 τη φετινή περίοδο, μετρώντας 14 στο πρωτάθλημα και τρία στο Κύπελλο. Ο Βραζιλιάνος φορ έχει πλέον μία άτυπη κόντρα με τον Ιβάν Μπρέσεβιτς, που αν και «άσφαιρος» χθες παραμένει πρώτος σκόρερ της «Ένωσης» με 18 γκολ, 16 στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο.

Κι άλλο χαμένο πέναλτι

Τα χαμένα πέναλτι έχουν γίνει κακή συνήθεια στην ΑΕΚ φέτος. Αυτό που ο Μπρέσεβιτς έστειλε χθες άουτ ήταν το πέμπτο χαμένο για την «Ένωση» τη φετινή σεζόν, με τον Κροάτη φορ να προστίθεται στη λίστα με τους Ντακόλ, Πλατέλλα και Ανάκογλου, με τον Βραζιλιάνο να αποτυγχάνει δις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: