Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

«Με καλή ψυχολογία για τη νίκη»

Συνέχεια στη νίκη επί του Απόλλωνα θέλουν να δώσουν οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου κόντρα στην Καλλονή, όπως δήλωσε ο Κώστας Παναγιωτούδης.

«Με καλή ψυχολογία για τη νίκη»
Τον καλύτερό τους πρέπει να δώσουν σε ακόμη ένα παιχνίδι οι παίκτες του Πανιωνίου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κώστας Παναγιωτούδης.

Ο 20χρονος μέσος υποστήριξε ότι οι Νεοσμυρνιώτες πρέπει να δώσουν συνέχεια στη νίκη επί του Απόλλωνα κόντρα στην Καλλονή και να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός χαφ στο Novasports

Για την κατάσταση στην ομάδα μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα:

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που πετύχαμε. Μας έδωσε μεγάλη άνεση, ειδικά με τους τρεις βαθμούς που πήραμε. Τώρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε με την Καλλονή. Πρέπει να προσέξουμε πολύ και επειδή παίζουμε στην έδρα μας πρέπει να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για τον Νίκο Αναστόπουλο:

«Προσπαθούμε με κάθε προπονητή να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όλα τα παιδιά. Έχουμε δουλέψει πολύ στην τακτική με τον κύριο Αναστόπουλο, προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που λέει μέσα στο γήπεδο και να πετύχουμε τη νίκη κόντρα στην Καλλονή».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με την Καλλονή:

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει καλή επίθεση και πρέπει να προσέξουμε ειδικά τους τρεις παίκτες που βρίσκονται μπροστά. Από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας πρέπει να μπούμε δυναμικά και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν πρέπει να φοβόμαστε τίποτα, προερχόμαστε από νίκη και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τη νίκη.

Πρέπει να προσέξουμε όλους τους παίκτες. Πρέπει να κλείσουμε καλά τους χώρους, να μην τους δίνουμε ελεύθερο χώρο για να παίξουν καλά και πιστεύω πως αν το κάνουμε αυτό θα πάρουμε τη νίκη».

Για το πως είναι η ψυχολογία στην ομάδα μετά τις δύο σερί νίκες:

«Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλύτερη, όχι πως πριν δεν ήταν καλή. Πάντα ήμασταν ενωμένοι στ' αποδυτήρια. Τώρα με τις νίκες η ψυχολογία μας έχει φτάσει πολύ ψηλά. Σε κάθε ματς δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να σώσουμε την ομάδα όσο πιο γρήγορα μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: