Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

«Εδώ έχω όσα θέλει ένας επαγγελματίας»

Τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο εξήγησε ο Στάθης Ταυλαρίδης, λέγοντας πως: «δεν το σκέφτηκα φυσικά. Έχω όλα όσα μπορεί να θέλει ένας επαγγελματίας».

«Εδώ έχω όσα θέλει ένας επαγγελματίας»
Ικανοποιημένος από την παρουσία του στον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ο Στάθης Ταυλαρίδης, μιλώντας στο Novasports.

Ο έμπειρος αμυντικός τόνισε πως στο Περιστέρι έχει βρει όλα όσα θέλει ένας ποδοσφαιριστής και δεν ήταν εύκολο για εκείνον να αποχωρήσει από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 34χρονος στόπερ

Στάθη, συγχαρητήρια για την ανανέωση του συμβολαίου σου. Δεν το πολυσκέφτηκες έτσι δεν είναι;

«Δεν το σκέφτηκα φυσικά γιατί έχω όλα όσα μπορεί να θέλει ένας επαγγελματίας. Να σου πω την αλήθεια δεν μ' αρέσει να αλλάζω και ομάδες. Τα τελευταία χρόνια συνέβη και αυτό γιατί έτσι είναι οι καταστάσεις στην Ελλάδα, που σε αναγκάζουνε να αλλάξεις ομάδα. Εγώ έχω δεθεί τα τελευταία δύο χρόνια με τον Ατρόμητο και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα για τα επόμενα δύο».

Μοιάζετε παρά τη περιπέτεια του κύριου Σπανού να γίνεστε πιο ατρόμητοι όπως είπες κι εσύ στο site της ομάδας. Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό τελικά;

«Σίγουρα. Έτσι ακριβώς. Επηρεαστήκαμε λίγο την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν ένα σοκ για μας. Αλλά όπως είπα χθες όλη αυτή η ιστορία θα μας κάνει καλό και θα μας κάνει πιο ατρόμητους. Είδα μια συσπείρωση του κόσμου, των συμπαικτών και της διοίκησης και θα μας βγει σε καλό στο τέλος όλο αυτό».

Στο Αγρίνιο έχετε κερδίσει μόνο εσείς φέτος. Πως περιμένεις το ματς;

«Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Έχουμε παίξει τρεις φορές φέτος. Ένα μικρό κίνητρο υπάρχει για μας. Θέλουμε να τους κερδίσουμε και στο πρωτάθλημα. Δύσκολη έδρα. Ο Παναιτωλικός προέρχεται από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Σίγουρα θα μπει δυνατά για να πάρει τους τρεις πόντους και να προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, όπως είναι η δικιά μας. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα ακολουθήσουμε το πλάνο που θα μας πει ο προπονητής και νομίζω πως θα κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: