Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Αβραάμ ο αντί-Σωκράτης!

Εκτός αποστολής για το φιλικό της Εθνικής με τη Νότιο Κορέα έμεινε ο τραυματίας Σωκράτης Παπασταθόπουλος, με τον Φερνάντο Σάντος να καλεί τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Αβραάμ ο αντί-Σωκράτης
Μια αναγκαστική αλλαγή στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για το προσεχές φιλικό με τη Νότιο Κορέα προέκυψε το Σάββατο.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Νυρεμβέργη και έχει πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα, κάτι που ουσιαστικά τον έθεσε νοκ-άουτ για το ματς της Εθνικής.

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός -και λόγω του ότι είχε μόνο τον Μανωλά ως δεύτερο στόπερ- αντικατέστησε τον «Sokratis» με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού επανέρχεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, κάτι που σημαίνει πως θα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει τον καλό του εαυτό και να «κερδίσει» τον Σάντος ενόψει του προσεχούς Μουντιάλ.

Υπενθυμίζεται η αποστολή με την προσθήκη του Αβραάμ: Γλύκος (ΠΑΟΚ), Τζόρβας (Απόλλων), Τοροσίδης (Ρόμα), Βύντρα (Λεβάντε), Α. Παπαδόπουλος (Ολυμπιακός), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Χολέμπας (Ολυμπιακός), Τζιόλης (Καϊσερίσπορ), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Σάμαρης (Ολυμπιακός), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Φετφατζίδης (Τζένοα), Σαμαράς (Σέλτικ), Μήτρογλου (Φούλαμ) και Παπαδόπουλος (Ατρόμητος). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: