Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Τους πήρε τα σώβρακα και τα διπλώματα!!

Ο θρυλικός Αποδυτηριάκιας γράφει στον sportdog για την γκραν σουξέ ξεβρακωτική ιστορία του κόμματος του κυρίου Σταύρου Θεοδωράκη... Γκραν σουξέ ξεβρακωτική είναι αυτή η ιστορία του κόμματος του κυρίου Σταύρου Θεοδωράκη. Ποιες ζαρντιέρες. Το παλληκάρι με την κίνησή του πριν ακόμα φτιάξει κόμμα, μονάχα που είπε ότι θα κατέβει στις ευρωεκλογές, πήρε από τους πολιτικούς τα σώβρακα, τις ταυτότητες, τα διαβατήρια, τα διπλώματα, τα ρολόγια, τους στυλούς, τους νυχοκόπτες, τις τσατσάρες, τα πάντα όλα.
Για σκέψου. Κάποιος που δεν έχει σχέση καμμία με το θέατρο αποφασίζει αύριο να το παίξει ηθοποιός, να σκηνοθετήσει Σαίξπηρ και Μολιέρο. Θα πήγαινε ο κόσμος να πληρώσει εισιτήριο να δει έναν άσχετο;
Ο Φιλιππίδης, ο Λαυρεντιάδης, ο Κοντομηνάς να εμφανιζόντουσαν αύριο στη δίκη τους με δικηγόρο έναν αρχιτέκτονα ή, τηλεπαρουσιαστή. Η αυτοκτονία.
Ο Ολυμπιακός να διώξει τον Μίτσελ και στη θέση του να προσλάβει έναν σχεδιαστή μόδας, έναν σεφ βραβευμένο σε reality μαγειρικής. Θα γελάγανε και τα τσιμέντα στο Καραϊσκάκη.
Ο καθένας κάνει μια δουλειά. Σαν επαγγελματίας έχει την ειδικότητά του. Για τον πολιτικό, ειδικά για τον πολιτικό, οι πόρτες είναι ανοιχτές να γίνει βουλευτής, δήμαρχος, υπουργός, ευρωβουλευτής, πρωθυπουργός. Δεν χρειάζεται να έχει σπουδάσει στο αντικείμενο, να έχει προϋπηρεσία, γνώσεις, εμπειρίες. Τίποτα απʼ όλα αυτά.
Στην πολιτική, στη δημοκρατία μιλάει ο γίγαντας ο λαός. Τι μας είπε ο κύριος Σταύρος Θεοδωράκης; Θα κάνω κόμμα, τίποτα το περίεργο. Αυτό μας είπε. Ούτε μας ζήτησε να οδηγήσει αεροπλάνο, ούτε να παίξει σέντερ-φορ στο ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.
Πολιτικός αποφάσισε να γίνει ο κύριος Σταύρος Θεοδωράκης. Και ο κόσμος θα τον ψηφίσει, όπως όλους τους ψηφίζει, άσχετα αν έχουν, αν δεν έχουν προσόντα. Δεν κατάλαβα. Στη δουλειά του πολιτικού χρειάζεται ικανότητα, ταλέντο, ήθος; Μην τρελλαθούμε.

ΣΦΑΓΗ Νέας Δημοκρατίας και Σύριζα για τον Λάκη Γαβαλά, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Άνω-κάτω έγινε ο χώρος της πολιτικής με την αναγγελίας της ίδρυσης κόμματος από τον δημοσιογράφο κύριο Σταύρο Θεοδωράκη. Τους έπιασε όλους απροετοίμαστους.
Αιφνιδιάστηκαν τα επιτελεία των κομμάτων. Η κυρίαρχη αντίδραση ήταν μία. Ότι αρκεί απλά ένα αναγνωρίσιμο άτομο να δηλώσει ότι θα εμπλακεί με την πολιτική. Η επιτυχία του είναι δεδομένη και ανάλογη με το βαθμό της συμπάθειας που προκαλεί στον κόσμο.
Πάντα τα κόμματα, ποντάροντας στην αφέλεια του κόσμου, που ψηφίζει αβασάνιστα, ανεύθυνα επαγγελματίες που είναι δοσμένοι στον τομέα τους, την έψαχναν σε καλλιτέχνες, ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφους, τηλεπερσόνες κ.α.
Ο κύριος Σταύρος Θεοδωράκης, ειδικά την ΝΔ και τον Σύριζα, τους έκανε να τρέχουν. Έφτιαξαν ήδη λίστες με πρόσωπα προσφιλή στις μάζες, προκειμένου να τους εξασφαλίσουν στους κομματικούς τους συνδυασμούς.
Σφαγή προβλέπεται να γίνει για τον πασίγνωστο μόδιστρο Λάκη Γαβαλά, τον οποίον θα διεκδικήσουν το κόμμα της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: