Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ο πρώην κάπτεν του ΠΑΟΚ, θέλει πάλι Ελλάδα!!

Ποιος διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του στην ομάδα του εξωτερικού που αγωνίζεται, προκειμένου να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη; Ο σκύλος ξέρει... Γύρω στα δύο χρόνια συμπλήρωσε στην Ουκρανία ο Σωτήρης Μπαλάφας, ο οποίος το 2012 είχε αφήσει τα πάτρια εδάφη και παρότι είχε πρόταση απ'τον Παναθηναϊκό, για να αγωνιστεί στην ΦΚ Χοβέρλα Ουζχορόντ. Εκεί την πρώτη σεζόν, αγωνίστηκε σε 21 ματς, πετυχαίνοντας 2 γκολ, ενώ τη φετινή, έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια, έχοντας χριστεί μία φορά σκόρερ.
Ωστόσο, το κλίμα στην Ουκρανία φαίνεται ότι δεν τον τραβάει και πολύ. Δεν μιλούμε φυσικά για το κρύο αλλά ούτε για το πολεμικό κλίμα που επικρατεί λόγω των τελευταίων πολιτικοκοινωνικών αναταραχών. Μην τον βγάλουμε ξαφνικά και φοβιτσιάρη τον άνθρωπο. Απλά δεν πολυγουστάρει την κατάσταση στην ομάδα. Ο προπονητής δεν τον “πάει”, ο πρόεδρος τον εκτιμά, γι'αυτό και του έκανε πρόταση ανανέωσης, αφού το συμβόλαιό του, λήγει σε 6 μήνες. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε και τώρα “ψάχνεται” για την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Με ποιες ομάδες έχει ανοίξει ο 27χρονος αμυντικός δίαυλο επικοινωνίας; Θα σας το αποκαλύψουμε εν καιρώ. Σίγουρα όμως υπάρχουν αρκετές που θα τον ήθελαν...

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: