Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Για πολλούς λόγους!

Νίκη στο «Καραϊσκάκη» για να φτιάξει την… προίκα του εν όψει play offs, να χαλάσει το πάρτι του Ολυμπιακού αλλά και να αποδείξει πως το -27 από την κορυφή είναι πλασματικό θέλει ο Παναθηναϊκός.

Για πολλούς λόγους
Το «πάρτι» που θα στηθεί στο Καραϊσκάκη θέλει να χαλάσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και δεν θέλει να του δώσει τη δυνατότητα να πανηγυρίσει μαζί του το πρωτάθλημα (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Παράλληλα, σε πρώτο πλάνο είναι οι δικές του υποχρεώσεις, αφού – με φόντο τα πλέι οφ – θέλει τη νίκη με την οποία θα ελπίζει σε κάτι καλύτερο για την διαδικασία κατάταξης της Σούπερ Λίγκας.

Επίσης, οι «πράσινοι» θέλουν να γίνουν η ομάδα που θα βάλει τέλος στο αήττητο σερί των Πειραιωτών στην Ελλάδα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Γιάννης Αναστασίου εκτιμά πως το «κλειδί» του σημερινού αγώνα είναι οι «μάχες» που θα υπάρξουν στα χαφ και για αυτό τον λόγο αποφάσισε να… φορτώσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του, με το 4-3-2-1 που σκοπεύει να παρατάξει το «τριφύλλι» μέσα στο φαληρικό γήπεδο.

Ο Έλληνας προπονητής σκοπεύει να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με τους Ζέκα και Πράνιτς εσωτερικούς μέσους. Εφόσον προτιμηθεί ο Ατζαγκούν αντί του Καρέλη, τότε ο Νιγηριανός μαζί με τον Αμπέντ θα δίνουν βοήθειες στον Μπεργκ που θα είναι ο μοναδικός σέντερ φορ. Αν, όμως, ξεκινήσει ο Καρέλης, τότε το σύστημα θα είναι 4-4-2 σε ρόμβο με τον Αλγερινό χαφ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους δύο επιθετικούς.

Την αποστολή συμπληρώνουν Πέτριτς, Κοτσόλης, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Δώνης, Ντίνας και Κλωναρίδης. Εκτός έμειναν οι Μέντες, Μπαϊράμι, Σπυρόπουλος και Χουχούμης.

Στην ομιλία του, ο 41χρονος τεχνικός έχει ζητήσει από τους παίκτες του να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δώσουν και την ψυχή τους για να δώσουν χαρά στον κόσμο τους.

Προϊστορία

Ως γηπεδούχος, ο Ολυμπιακός παραμένει αήττητος από το 2006-07 (0-1) και έχει συνολικά 23 νίκες, 20 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Στα τελευταία πέντε ματς
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

14/04/13 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 (87' Μήτρογλου - 73' Φιγκερόα)
19/11/11 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 (48' Τζιμπούρ - 17' Ζέκα)
19/02/11 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-1 (20' Μιραλάς , 91' Τζιμπούρ - 58' Λέτο)
29/11/09 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 2-0 (45΄+, 55΄ Μήτρογλου)
01/03/09 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: