Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

«Θέλαμε το ματς για πολλούς λόγους»

Ικανοποιημένος από την επιστροφή του Πανιωνίου στις νίκες ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την επικράτηση επί του Ηλυσιακού εξηγώντας ότι η ομάδα χρειαζόταν το θετικό αποτέλεσμα για πολλούς λόγους.

«Θέλαμε το ματς για πολλούς λόγους»
Ο Πανιώνιος επικράτησε εκτός έδρας τον Ηλυσιακό και μετά από τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε στις νίκες. Το γεγονός ικανοποίησε τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος εξήγησε ότι οι Νεοσμυρνιώτες είχαν ανάγκη το «διπλό» για πολλούς λόγους.

«Για μας ήταν σημαντική νίκη, αφού προερχόμασταν από αρνητικά αποτελέσματα και θέλαμε το ματς για πολλούς λόγους. Στο πρώτο δεκάλεπτο καταφέραμε να κρατήσουμε μια ομάδα φύσει επιθετική όπως ο Ηλυσιακός στους 11 πόντους. Μετά χάσαμε τη συγκέντρωση μας κι είναι ανεπίτρεπτο όταν θες να παίζεις καλή άμυνα να δέχεσαι 33 πόντους σε ένα δεκάλεπτο. Στη συνέχεια αντιδράσαμε και παρά τη διαφορά που είχε πάρει ο Ηλυσιακός, γυρίσαμε το παιχνίδι και πήραμε τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό και στον φίλο μου τον Δημήτρη και να του ευχηθώ να μείνουν στην Α1», σχολίασε ο προπονητής των «κυανέρυθρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: