Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Από τ' ολότελα…!!

Θα μπορούσε να κερδίσει, αλλά και να χάσει… Η Καλλονή πήρε βαθμό μέσα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, που επίσης διεκδίκησε το «τρίποντο», αλλά και ο βαθμός ίσως να αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια.

Από τ' ολότελα…
Βαθμό και εντυπώσεις μοιράστηκαν Πανιώνιος και Καλλονή στη Νέα Σμύρνη και παρέμειναν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά κέρδισαν από έναν πόντο που μπορεί στη συνέχεια να τους φανεί σημαντικός.

Ο Κολοβός άνοιξε το σκορ στο 54' και ο Αναστασιάδης ισοφάρισε στο 70ο λεπτό. Τους 31 πόντους έφθασαν οι γηπεδούχοι,οι οποίοι είναι στην 13η θέση. Στους 33 ανέβηκε η ομάδα της Μυτιλήνης, που είναι στην ένατη θέση, αλλά απειλεί να την ξεπεράσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει έναν πόντο λιγότερο και αγωνίζεται τη Δευτέρα στην Κρήτη με τον Πλατανιά.

Κακό το πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν λίγες ευκαιρίες, αλλά στην επανάληψη απέκτησε ρυθμό και είχε ευκαιρίες. Πάντως και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη.

Κάθισε στο... αποτέλεσμα μετά την ισοφάριση η Καλλονή, καθώς γέμισε... το κέντρο της και προσπάθουσε να παγώσει τον ρυθμό. Ο Πανιώνιος από εκεί και πέρα δημιουργούσε με στημένες φάσεις από το 70' και μετά μέσω του Λάζνικ, ο οποίος παραλίγο να σκοράρει από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο και το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και οι δύο ομάδες δημιούργησαν λίγες φάσεις. Ο Πανιώνιος είχε την κατοχή και έλεγχε το παιχνίδι μέχρι το 40’, αλλά δεν είχε γίνει ιδιαίτερα απειλητικός. Θα μπορούσε να μπει μπροστά στο σκορ στο 17ο λεπτό, όταν ο Λάζνικ έβγαλε τον Κολοβό απέναντι από τον Χογκ, αλλά ο νεαρός μέσος δεν τελείωσε καλά τη φάση.

Η Καλλονή άρχισε να γίνεται απειλητική στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους, δημιουργώντας δύο φάσεις με τους Λεοζίνιο και Περόνε. Όμως, Ο Ανέστης αντέδρασε σωστά και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλύτερο στην επανάληψη, καθώς απέκτησε… «σφυγμό» και είχε φάσεις. Ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά, καθώς τον βοήθησε και η είσοδος του Αραβίδη στον αγωνιστικό χώρο. Ο 27χρονος επιθετικός ήταν μάλιστα και στη φάση του γκολ, καθώς το δυνατό του σουτ δεν μπόρεσε να μπλοκάρει ο Χογκ και στη συνέχεια εκτέλεσε εξ επαφής ο Κολοβός.

Από εκεί και πέρα… εμφανίστηκε και η Καλλονή στο παιχνίδι, σε ότι αφορά το δεύτερο μέρος και με δύο ατομικές προσπάθειες του Περόνε, ο οποίος και στις δύο (57’, 59’) περιπτώσεις παραλίγο να σημειώσει δύο εντυπωσιακά τέρματα.

Τελικά, η προσπάθεια της ομάδας του Γιάννη Ματζουράκη ανταμείφθηκε στο 70’, όταν ο Λεοζίνιο σέντραρε και ο στόπερ της, Ανέστης Αναστασιάδης, ο οποίος είναι πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι, βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό το αποτέλεσμα φάνηκε πως βόλευε τους φιλοξενούμενος, διότι ο προπονητής τους πέρασε έξω τους Λεοζίνιο και Περόνε, βάζοντας τους Φουρλάνο και Φαρία στο ματς, που έδωσαν βοήθειες στα μαρκαρίσματα.

Ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο του ματς από εκεί και πέρα, αλλά κατάφερε να απειλήσει με στημένες φάσεις κυρίως από εκεί και πέρα και λίγο πριν το φινάλε ο Λάζνικ, παραλίγο να πετύχει ένα εντυπωσιακό κόρνερ, σημαδεύοντας εστία από εκτέλεση κόρνερ.


Πανιώνιος (Ν. Αναστόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός, Λάζνικ, Παντίδος, Μητρόπουλος, Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Γιάννου (46’ Αραβίδης).

Στον πάγκο οι: Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Ζαχαράκης, Κουλοχέρης, Μπούζας και Πάνος.

Καλλονή (Γ. Ματζουράκης): Χογκ, Ζακουάνι, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Ποντάνι, Καλτσάς, Λεοζίνιο (78’ Φαρία), Γιονάν, Μανούσος (87' Φουρλάνος), Περόνε (75’ Ζος).

Στον πάγκο οι: Σιδεράκης, Νιαμπούγιου, Γιούκαρης, Ντάμπος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: