Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ο Βαλντές «βλέπει» Αγγλία!

Valdes_2676378
Οι εκπρόσωποι του Βίκτορ Βαλντές έχουν… ξαμολυθεί στην Αγγλία και αναζητούν την επόμενη ομάδα του Ισπανού τερματοφύλακα, ο οποίος στο τέλος της σεζόν αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα. 
Ο Βαλντές έχει υπογράψει, εδώ και καιρό, προσύμφωνο με την γαλλική Μονακό, όμως άλλαξε γνώμη, θέλει να το “σπάσει” και να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ λιγκ, με βασικές επιλογές την Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι.
Η μυθική πρόταση του Ρώσου ιδιοκτήτη της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ προς τον Βαλντές είναι 60 εκατομμύρια ευρώ! Είκοσι για την πρώτη υπογραφή στο συμβόλαιο και δέκα για κάθε ένα από τα τέσσερα χρόνια της συμφωνίας. Όμως, η πορεία της Μονακό στην τρέχουσα σεζόν, η απόσταση της από την Παρί Σεν Ζερμέν στο γαλλικό πρωτάθλημα και το μεγαλύτερο αγωνιστικό κίνητρο που δίνει η Πρέμιερ λιγκ άλλαξαν την σκέψη του διεθνή τερματοφύλακα. Θα προσπαθήσει να… αποδράσει από το προσύμφωνο με την Μονακό και να κλείσει στην Λίβερπουλ ή την Σίτι, που έχει φέτος αρκετά προβλήματα στην θέση 1, λόγω της αστάθειας του Χαρτ.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: