Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

«Έξτρα κίνητρο με Ατρόμητο»

«Έξτρα κίνητρο με Ατρόμητο»Ο Στέφανος Καπίνο υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει έξτρα κίνητρο για τη νίκη στο Περιστέρι στο ματς με τον Ατρόμητο λόγω της ισοβαθμίας των δύο ομάδων.

«Είναι ένα ακόμα δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία εδώ και χρόνια», ανέφερε ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού για την παρουσία πέντε παιδιών από την Ακαδημία στην 11άδα του τριφυλλιού στο παιχνίδι με την Καλλονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καπίνο:

Για τις νίκες και την εικόνα του δεύτερου γύρου:

«Η ομάδα δείχνει από την αρχή ότι έχει δουλέψει πολύ και βγαίνει αυτή η προσπάθεια και στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε συνεχόμενες νίκες, ύστερα από πάρα πολύ καιρό ως ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό όμως γιατί ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να πάρουμε τρεις ακόμα βαθμούς».

Για το αν το αυριανό (29/03) ματς είναι κρίσιμο για τη δεύτερη θέση:

«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά από τη στιγμή που είμαστε ισόβαθμοι με τον Ατρόμητο μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να κερδίσουμε σε οποιαδήποτε έδρα, οπότε αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και τώρα».

Για τη χρησιμοποίηση 5 παιδιών από την Ακαδημία στο ματς με την Καλλονή:

«Είναι ένα ακόμα δείγμα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στην Ακαδημία εδώ και χρόνια. Φέτος δίνεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά η ευκαιρία σε όλους μας να μπούμε στην πρώτη ομάδα και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλει ακόμα περισσότερη δουλειά εκ μέρους μας γιατί με ένα ματς ή μία σεζόν δεν έχουμε καταφέρει τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: