Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

«Ελάτε να γράψουμε ιστορία»

Κάλεσμα στον κόσμο του Εργοτέλη στο ματς που με νίκη θα καταλάβει την υψηλότερη θέση στην ιστορία της απέστειλε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Τιμάει Μπουχαλάκη, Τζανακάκη, Σαρρή πριν το παιχνίδι.

«Ελάτε να γράψουμε ιστορία»
Δυναμικό παρών απ’ τον κόσμο του Εργοτέλη περιμένει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ προκειμένου να σπρώξει την ομάδα στη νίκη επί της Καλλονής, στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος.

Οι Κρητικοί σε περίπτωση νίκης θα καταλάβουν την έβδομη θέση, που θα είναι η υψηλότερη στην ιστορία τους και κάλεσαν τον κόσμο να πανηγυρίσουν μαζί τους.

Μάλιστα, πριν το παιχνίδι θα βραβεύσουν τους Τζανακάκη, Μπουχαλάκη και Σαρρή, οι οποίοι βγήκαν απ’ τα σπλάχνα του συλλόγου και θα συνεχίσουν την καριέρα τους σε Ολυμπιακό (οι δύο πρώτοι) και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

«Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα Εργοτέλης – Καλλονή που θα διεξαχθεί την Κυριακή (13/04, 19.00) στο Παγκρήτιο Στάδιο στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Super League. Η είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, εκτός από τη θύρα 1 που είναι στα 20 ευρώ, ενώ είναι ελεύθερη για τα παιδιά μέχρι 12 ετών.

Καλούμε τους Εργοτελίτες και γενικότερα τους φιλάθλους να δώσουν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του Παγκρητίου Σταδίου για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη, η οποία θα σημάνει και την κατάληψη της 7ης θέσης που θα είναι η υψηλότερη στην ιστορία της ομάδα μας!

Οι πρωταγωνιστές της φετινής πορείας αξίζουν το χειροκρότημα όλων μας! Τιμούμε με την παρουσία μας όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη σεζόν και βέβαια όσους τυχόν δεν θα συνεχίσουν μαζί μας.

Ως ένδειξη αναγνώρισης για την προσφορά τους στον Εργοτέλη θα βραβευτούν οι Μανόλης Τζανακάκης, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γιώργος Σαρρής, οι οποίοι προέρχονται από τα «σπλάχνα» του σωματείου μας και αποτελούν ιδανικά παραδείγματα της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής, στην κυψέλη του ποδοσφαίρου, το ιστορικό Μαρτινέγκο. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που «δικά μας παιδιά» θα συνεχίσουν την καριέρα τους στις παραδοσιακά μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επίσης, θα μοιραστούν στους φιλάθλους αναμνηστικά δώρα της ομάδας μας έπειτα από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του αγώνα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: