Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τρεις παίκτες μόνο!!

Στην απόκτηση τριών παικτών θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι καθώς Αναστασίου, Σαραβάκος και Νταμπίζας έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους!

Τρεις παίκτες μόνο!
Στον Παναθηναϊκό έχουν ήδη αποφασίσει για τον αριθμό και τις θέσεις των παικτών που θα πρέπει να αποκτηθούν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Στόχος των Αναστασίου, Νταμπίζα, Σαραβάκου είναι οι λίγες και προσεχτικές κινήσεις, που θα γίνουν φέτος να γίνουν σε χρόνο τέτοιο, ώστε οι παίκτες, που θα έρθουν να κάνουν προετοιμασία με την ομάδα και να είναι απόλυτα έτοιμοι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα οι υπεύθυνοι της ομάδας σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ενός στόπερ και ενός επιθετικού μέσου.

Ένας Νάνο για τα δεξιά!
Τέτοιος παίκτης είναι ο Γκάλο, του οποίου όμως η αγορά από την Μπράγκα κοστίζει αρκετά και δύσκολα θα γίνει κάτι, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό. Οσο για τον Μόζτζεν, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, δεν φαίνεται ότι αρέσει ιδιαίτερα. Υπάρχουν άλλοι παίκτες στα υπ' όψη.

Έμπειρος στόπερ
Είναι ειλημμένη απόφαση να αποκτηθεί ένα στόπερ έμπειρο, ανεξάρτητα τι θα γίνει με τον Σίλντενφελντ. Ενας παίκτης που θα δώσει ύψος και σιγουριά στα μετόπισθεν, όπου η εμπειρία έλειπε τη φετινή περίοδο. Το τελευταίο ταξίδι, που έκανε ο Νταμπίζας για να δει συγκεκριμένο στόπερ δεν τον ικανοποίησε, αλλά υπάρχουν διάφοροι παίκτες στα υπ' όψη.

Επιθετικός μέσος
Ποια θα πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά του παίκτη; Καλή πάσα, γρήγορο, σκόρερ και με την ικανότητα αν χρειαστεί να παίξει και στα άκρα. Ο Νταμπίζας έχει παρακολουθήσει κάποιες περιπτώσεις.

Οι πράσινοι θα κινηθούν για την απόκτηση και άλλων παικτών μόνο στην περίπτωση που –τελικά- φύγει ο Σίλντενφελντ και ο Αμπέντ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: