Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

«Με συμπεριφορά που αρμόζει σε πρωταθλητές Ευρώπης»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο που θα βρεθεί στο ΣΕΦ να προστατέψει την ομάδα από τον κίνδυνο τιμωρίας εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό.

«Με συμπεριφορά που αρμόζει σε πρωταθλητές Ευρώπης»
Υποστήριξη με «ολυμπιακό πάθος» και χωρίς παρατράγουδα που θα επισύρουν τιμωρία για την-υπότροπη-ομάδα τους ζητεί από τον κόσμο του Ολυμπιακού η διοίκηση της ΚΑΕ με ανακοίνωση εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό. Μεταξύ άλλων ζητεί από όσους φιλάθλους δουν κάποιον να παρεκτρέπεται να τον καταγγείλουν για να προστατέψουν την ομάδα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του Τοπ-16 της Ευρωλίγκας στο κατάμεστο ΣΕΦ. Για ένα ακόμα ευρωπαϊκό παιχνίδι ο κόσμος των Πρωταθλητών Ευρώπης θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας δημιουργώντας μοναδική ατμόσφαιρα. Την ίδια ατμόσφαιρα που όλοι θέλουν να ζήσουν και στα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης που ακολουθούν.

Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι παίκτες του Ολυμπιακού ζητούν απ’ όλους εσάς να σταθείτε στο πλευρό τους όπως μόνο εσείς ξέρετε, με φωνή και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΘΟΣ.

Ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί φέτος με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και είναι υπότροπος. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος ώστε η συμπεριφορά όλων να είναι άψογη όπως αρμόζει στους Πρωταθλητές Ευρώπης.

ΟΔΗΓΙΕΣ

- Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν στο γήπεδο νωρίς (οι θύρες θα ανοίξουν στις 19.00) ώστε να διευκολύνουν τόσο τη δική τους πρόσβαση όσο και το έργο των αρμοδίων υπαλλήλων.

- Δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει κανείς χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο. Το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό, ονομαστικό και είναι παράνομο να μεταβιβασθεί.

- Θα υπάρχουν 3 προέλεγχοι κατά την διαδικασία πρόσβασης στο γήπεδο. Πρέπει όλοι να είναι συνεργάσιμοι και πρόθυμοι έτσι ώστε να εισέλθουν στο γήπεδο γρήγορα και με ασφάλεια

- Οι φίλαθλοι δεν πρέπει να έχουν πάνω τους αντικείμενα τα οποία δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο γήπεδο (κέρματα, αναπτήρες, βεγγαλικά, φωτοβολίδες κ.α.).

- Η μοναδική θέση στην οποία μπορεί να καθίσει ο κάθε φίλαθλος είναι η θέση που αναγράφεται σε αυτό το εισιτήριο που κρατάς.

- Δεν επιτρέπεται είτε να καθίσουν σε άλλη θέση, είτε να καθίσουν ή να στέκονται όρθιοι σε διαδρόμους, σκαλιά και προσβάσεις σε θύρες εξόδου. Υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας με αποκλεισμό της έδρας.

- Η συμπεριφορά των φιλάθλων θα πρέπει να είναι κόσμια και να ενισχύουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους. Αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά παρακαλούμε να ειδοποιήσετε αμέσως τους υπαλλήλους ασφαλείας με τα σχετικά διακριτικά.

- Παρακαλείστε να ακολουθήσετε τις οδηγίες τόσο των υπαλλήλων ασφαλείας όσο και του εκφωνητή, κατά την οποιαδήποτε περίπτωση προκύψει σχετική ανάγκη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: