Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Κοντά στα παιδιά ο Παναθηναϊκός!

Το ίδρυμα «Θεοτόκος» θα επισκεφθεί το μεσημέρι της Παρασκευής αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποτελούμενη από αρκετούς παίκτες της ομάδας, μέλη του τεχνικού αλλά και της διοίκησης.

Κοντά στα παιδιά ο Παναθηναϊκός
Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για ακόμη μία φορά ο Παναθηναϊκός.

Ποδοσφαιριστές, μέλη του προπονητικού τιμ αλλά και διοικητικά στελέχη θα βρεθούν την προσεχή Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος «Η Θεοτόκος» που εδώ και χρόνια προσφέρει πολύτιμο έργο αποκατάστασης παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση.

Από την «πράσινη» ΠΑΕ ανακοινώθηκε πως οι ποδοσφαιριστές που θα βρεθούν εκεί θα είναι οι Κοτσόλης, Μπεργκ, Ζέκα, Πράνιτς, Τριανταφυλλόπουλος, Ατζαγκούν, Αμπέντ, Νάνο και Σίλντενφελντ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, οργανώνει επίσκεψη την Παρασκευή 11 Απριλίου και ώρα 12:00 στο Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση «Η Θεοτόκος».

Την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσουν οι ποδοσφαιριστές Κοτσόλης, Μπεργκ, Ζέκα, Πράνιτς, Τριανταφυλλόπουλος, Ατζαγκούν, Αμπέντ, Νάνο και Σίλντενφελντ μαζί με μέλη της προπονητικής ομάδας και στελέχη του Συλλόγου.

Εν όψει των εορταστικών ημερών του Πάσχα και με τη διαχρονική κοινωνική ευαισθησία που χαρακτηρίζει τον Παναθηναϊκό, παίκτες και μέλη της ΠΑΕ θα μοιράσουν σε όλα τα παιδιά από μία αγωνιστική φανέλα, αναμνηστικά δώρα με το Τριφύλλι, αυτόγραφα και πολλές ευχές, ενώ θα ξεναγηθούν στους διάφορους χώρους του Ιδρύματος και ειδικότερα στα εργαστήρια, όπου οι νέοι αποκτούν τις πρώτες τους γνώσεις, κατανοούν τις απαιτήσεις κάθε εργασίας και αξιολογούν τον εαυτό τους σε ποικίλες δραστηριότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: