Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Όγιος:" O Hρακλής άξιζε τη νίκη"

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ηρακλή,Γκιγιέρμο Όγιος στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στο άγχος της πρεμιέρας ενώ τόνισε πως η ομάδα του άξιζε την νίκη.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι γιατί ήταν η αρχή των πλέι οφ. Αλλά το παιχνίδι που κάναμε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είναι και ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε. Ήμασταν πιεσμένοι, υπήρχε το άγχος, γιατί ξέρουμε το μέγεθος του Ηρακλή. Και μου δίνει μεγάλη χαρά, κυρίως για τους παίκτες διότι τόσο καιρό δίνουν μία πολύ μεγάλη μάχη. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο γιατί βοήθησε τους παίκτες όπως και εμάς στο προπονητικό επιτελείο. Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είδαμε ότι έχουμε μεγάλη ένταση στο παιχνίδι τους και ταχύτατους παίκτες. Ξέραμε ότι θα ήμασταν εκτεθειμένοι σε κάποιες αντεπιθέσεις αλλά ελέγξαμε και αυτόν τον τομέα. Η ομάδα μου άξιζε την νίκη. Στο τέλος φυσιολογικά είχαμε μία νευρικότητα γιατί κάθε έναρξη είναι σκληρή. Η δική μου η ομάδα πρέπει να εστιάσει στην αποκατάσταση των παικτών γιατί παίζουμε ανά τρεις μέρες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Για το γεγονός ότι ο Ηρακλής έμεινε με παίκτη παραπάνω αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε:

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να αναλύσουμε. Είχαμε ένα σκορ που μας ευνοούσε εκείνη την στιγμή. Θέλαμε να κρατήσουμε την κατοχή, γνωρίζοντας ότι έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε ευκαιρίες. Όταν υπάρχει αριθμητικό μειονέκτημα στον αντίπαλο πρέπει να έχεις καλή κατοχή. Υπήρχε φυσικά νευρικότητα γιατί είναι δύσκολη η συνέχεια και έχουμε τεράστια ευθύνη στις πλάτες μας»

Για το αν μπορεί να προλάβει την πρώτη θέση ο Ηρακλής ή βολεύεται με την δεύτερη:

«Δεν έχουμε εστιάσει σε συγκεκριμένο στόχο. Αν εγώ περνούσα μήνυμα ότι παλεύουμε για την δεύτερη θέση ή για την τρίτη δεν είναι ο σωστός δρόμος. Πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και να εστιάζουμε εκεί. Όταν τελειώνει ένα παιχνίδι αμέσως ξεκινάει το επόμενο. Δεν έχεις χρόνος για να σκέφτεσαι μακριά. Πιστεύω οπότε ότι πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Θέλει ταπεινότητα αυτή την στιγμή» Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: