Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

«Ο ΠΑΟΚ στον τελικό…»

karageorgiou
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου και μίλησε για την τελευταία αμφίρροπη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Τόνισε ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην μάχη της «ουράς» και έδωσε τα δικά του προγνωστικά για τα παιχνίδια. Αναφέρθηκε επίσης και στη ρεβανς κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Καραγεωργίου στον Arena FM 89,4:
Για το τι μπορούμε να δούμε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος: «Αυτό που ενδιαφέρονται περισσότερο θα κερδίσουν τους αδιάφορους. Αυτό συμβαίνει στο Ελληνικό πρωτάθλημα όλα τα χρόνια. Κατά την άποψη μου έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς φτάσαμε στη τελευταία αγωνιστική και πολλές ομάδες δεν έχουν σιγουρέψει την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ. Υπάρχει ενδιαφέρον στην «ουρά» γιατί στην κορυφή τα πράγματα ολοκληρώθηκαν από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα».
Για το Βέροια-Αστέρας Τρίπολης: «Η Βέροια παίζει για την ζωή της, ενδιαφερόμενος είναι και ο Αστέρας, αλλά και να χάσει δεν θα γίνει και τίποτα. Αυτός που το θέλει πιο πολύ, αυτός πιστεύω ότι θα κερδίσει
Για το Πανιώνιος-Πλατανιάς: «Με ισοπαλία σώζονται και οι δυο, μάλλον θα έρθει Χ».
Για το Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης: «Εδώ πιστεύω ότι ο Απόλλων μπορεί να κάνει κάτι. Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός θα κρατήσει πολλούς ποδοσφαιριστές εκτός ομάδας, αυτό έγινε και την προηγούμενη αγωνιστική και είδαμε την ομάδα να χάνει με χαρακτηριστική ευκολία. Μπορεί να του κάνει και ισοπαλία, και αν χάσει η Ξάνθη, σώζεται ο Απόλλων ακόμα και ήττα».
Για το αν μπορεί να κερδίσει η Ξάνθη τον Παναθηναϊκό: «Μπορεί, αυτή είναι που θέλει το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός θα προστατέψει την ομάδα για το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Η Ξάνθη έχει ένα άλλο μειονέκτημα, οι ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους το ξέρουν από την αρχή και είναι σε αυτή την λογική. Γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουνε, η μόνη ομάδα που δεν γνωρίζει είναι η Ξάνθη. Από εκεί και πέρα είναι μια ομάδα με ιστορία, με βάσεις και πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί».
Για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Στον ΠΑΟΚ, πρέπει παίκτες, διοίκηση και προπονητής να ασχοληθούνε με το παιχνίδι, αυτό καθ’ αυτό. Να ασχοληθούνε με το αγωνιστικό κομμάτι και να ετοιμάσουν την ομάδα για αυτό και όχι για τον πόλεμο που ετοιμάζουν κάποιοι άλλοι. Να βγάλουν οτιδήποτε άλλο από το μυαλό τους και την ατμόσφαιρα, ας την αφήσουν στους φιλάθλους μας που θα διαμορφώσουν ούτως ή άλλως ένα εκπληκτικό κλίμα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: