Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Αντίστροφή μέτρηση!

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται η απόφαση του Ειρηνοδικείου στο αίτημα για αντικατάσταση της διοίκησης του Σκόρδα που έχει κατατεθεί.

Αντίστροφή μέτρηση
Μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανότατα μέχρι την Παρασκευή, αναμένεται η απόφαση του Ειρηνοδικείου στο αίτημα για αντικατάσταση της διοίκησης του Σκόρδα που έχει κατατεθεί.

Στην περίπτωση που η αίτηση γίνει δεκτή και αναλάβει για το διάστημα που θα ορίσει το δικαστήριο, προσωρινή διοίκηση ο Παναγιώτης Στεφανίδης με τους συνεργάτες του.

Αντίστοιχα, θα προχωρήσουν οι επαφές τότε θα ξεκαθαρίσει άμεσα και η πρόοδος των επαφών που έχουν γίνει για την επόμενη μέρα με τους Παπαϊωάννου, Γράντα και Δασυγένη που όσο η κατάσταση είναι ρευστή δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους. Θα είναι όμως υποχρεωμένοι να το κάνουν εφόσον, όπως είναι η επιθυμία τους, αποχωρήσει από το… κάδρο ο Σκόρδας.

Τις τελευταίες μέρες, όσοι συμμετέχουν στις συζητήσεις αυτές για την επόμενη μέρα, κρατούν χαμηλούς τόνους και δεν θέλουν να δημιουργήσουν ελπίδες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Αυτό συμβαίνει γιατί γνωρίζουν ότι το εγχείρημα της Φούτμπολ Λιγκ περιλαμβάνει συγκεκριμένες προϋποθέσεις και δεν είναι εύκολο να υποστηριχτεί εφόσον δεν υπάρχουν τα οικονομικά εχέγγυα.

Και δεν μιλάμε για 500-600.000 ευρώ αλλά για πολύ περισσότερα χρήματα με τα οποία θα επιδιωχθεί η συναίνεση των πρώην ποδοσφαιριστών και μια νέα ρύθμιση με το Δημόσιο.

Υπάρχει, βεβαίως και το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο αίτημα να μη γίνει δεκτό από την έδρα, οπότε η παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ θα έχει την ευχέρεια να εξαντλήσει τη θητεία της. Δηλαδή, να παραμείνει στη θέση της μέχρι τις 21 Ιουλίου, περιπλέκοντας την κατάσταση και ρίχνοντας κι άλλο νερό στον μύλο της εσωτερικής διχόνοιας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: