Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Πλακώθηκαν στην προπόνηση Σισέ-Γιαταμπαρέ!!

Χαμός στην προπόνηση της Μπαστιά με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Σαμπού Γιαταμπαρέ που ήρθε στα χέρια με συμπαίκτες του -μεταξύ αυτών- και τον Τζιμπρίλ Σισέ!

Πλακώθηκαν στην προπόνηση Σισέ-Γιαταμπαρέ!
Ο ένας βρίσκεται στην Μπαστιά ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, ο άλλος είδε την καριέρα του να αναβιώνει μετά από το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, δεν ήταν τα οπαδικά συναισθήματα που οδήγησαν τους Σαμπού Γιαταμπαρέ και Τζιμπρίλ Σισέ να πιαστούν στα χέρια.

Όπως μεταδίδουν γαλλικά Μέσα, στην πρωινή προπόνηση της Μπαστιά έγινε ο κακός χαμός με αρνητικό πρωταγωνιστή τον δανεικό από τον Ολυμπιακό ποδοσφαιριστή.

Ο αρχικός καυγάς στήθηκε μεταξύ του Γιαταμπαρέ και του Παλμιερι, μετά από ένα δυνατό τάκλιν του δεύτερου. Οι δύο συμπαίκτες ήρθαν στα χέρια, αλλά το επεισόδιο έδειχνε πως δεν θα έπαιρνε παραπάνω διαστάσεις μετά από παρέμβαση των υπολοίπων, μεταξύ των οποίων και ο Σισέ.

Άγνωστο γιατί, ο Γιαταμπαρέ λίγο αργότερα επανήλθε ζητώντας ένα… δεύτερο γύρο με τον Παλμιέρι αλλά και τα… ρέστα από τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού!

Τελικά απομακρύνθηκε από το προπονητικό κέντρο μετά από παρέμβαση του Ρομαρίκ και αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο βαριάς τιμωρίας από τη διοίκησης της ομάδας της Κορσικής, αφού θεωρείται πως ήταν ο υπαίτιος για το… μπάχαλο που προκλήθηκε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: