Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Συμφωνεί για ξένους αρχιδιαιτητές ο ΠΑΟΚ!!

Κατ’ αρχήν θετικός στο να περάσει ο έλεγχος της ελληνικής διαιτησίας σε ξένους αρχιδιαιτητές εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ. Ποια πρόταση για ανάδειξη ΔΣ της ΕΠΟ θα καταθέσει ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Συμφωνεί για ξένους αρχιδιαιτητές ο ΠΑΟΚ
Σύμφωνους υπό προϋποθέσεις βρίσκει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ η πρόταση/σκέψη που κατατέθηκε στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας από πλευράς Βαγγέλη Μαρινάκη να περάσει ο έλεγχος της ελληνικής διαιτησίας σε ξένους αρχιδιαιτητές. Η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» θα καταθέσει σε σχετική πρόταση στην προσεχή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής τονίζοντας πως οι διαιτητές αυτοί πρέπει να είναι κοινής αποδοχής και πέρα από τους ορισμούς ή ελέγχους των ρέφερι να αναλαμβάνουν και την επιμόρφωσή τους.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει προτάσεις για το σύστημα εκλογής της διοίκησης της ΕΠΟ με διεύρυνση του εκλογικού σώματος και με τις ομάδες της Super League ή και της Football League να έχουν ξεχωριστή ψήφο, αλλά και για τη στελέχωση των Πειθαρχικών Επιτροπών, το σύστημα αδειοδότησης και την εφαρμογή του financial fair play.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: