Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τα μηνύματα του Μίτσελ!!

Σε… αυστηρούς τόνους οι ομιλίες του Μίτσελ στις προπονήσεις του Ολυμπιακού με τον Ισπανό να προσπαθεί να αφυπνίσει τους παίκτες του ενόψει των τελευταίων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

Τα μηνύματα του Μίτσελ!
Έναν περισσότερο… αυστηρό Μίτσελ αντικρίζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο Ρέντη τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ισπανός αφού πρώτα «έκοψε» το ρεπό της Τρίτης ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά στους παίκτες του ήταν ότι δεν μπορούν να συνεχιστούν οι εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων, ζητώντας τους να... σοβαρευτούν.

Όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν καλές εμφανίσεις και νίκες παιχνίδια που απομένουν μέχρι και τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, με μεγάλο στόχο πια την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και –φυσικά- την κατάκτησή του.

Την ίδια στιγμή όμως ο Ισπανός όμως κάνει πλάνα και για την επόμενη περίοδο.

Αυτό τόνιζαν πηγές της διοίκησης που ζουν καθημερινά τον Μίτσελ, με αφορμή και την ερμηνεία που έδωσαν ορισμένοι στις τελευταίες δηλώσεις του, ότι δηλαδή σκέφτεται την... αποχώρηση.

Τέτοιο ζήτημα δεν προκύπτει από τη διοίκηση και μάλιστα εδώ και καιρό ο Μίτσελ έχει πει ότι θέλει την επόμενη περίοδο να έχει στο ρόστερ παίκτες από τη δεύτερη ομάδα, γι' αυτό δίνει ευκαιρίες στους Βέργο, Βούρο, Σάλιακα.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: