Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Δεν φεύγει από την οικογένεια της ΑΕΚ!

Θα συνεχίσει να προσφέρει στην ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας, ακόμα και αν απομακρυνθεί από την τεχνική της ηγεσία. Δύο περιπτώσεις προπονητών έχουν ξεχωρίσει στην Ένωση.

Δεν φεύγει από την οικογένεια της ΑΕΚ
Δύο προπονητές έχουν ξεχωρίσει στην ΑΕΚ, ώστε να διαδεχθεί τον Τραϊανό Δέλλα, καθώς θεωρείται δύσκολο θεωρείται να παραμείνει μετά το τέλος τρέχουσας σεζόν ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος έχει χάσει... πόντους τον τελευταίο καιρό.

Πάντως, στην περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν, θα του προταθεί να παραμείνει στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια από άλλο πόστο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει σε εκτίμηση τον 38χρονο πρώην αμυντικό της ομάδας, όμως αν πάρει την οριστική απόφαση, ότι δεν πρέπει να είναι αυτός επικεφαλής του προπονητικού τιμ στην Football League, τότε θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στην ΑΕΚ, ίσως και ως βοηθό του διαδόχου του.

Ένα άλλο σενάριο που κυκλοφορεί είναι να συνεχίσει -με την επιθυμία της ομάδας- ο Δέλλας την επιμόρφωση, ώστε να αποκτήσει επιπλέον γνώσεις πάνω στην προπονητική για να επανέλθει στο μέλλον στην... άκρη του πάγκου.

Από την άλλη ο Σα Πίντο έχει αρκετούς... θαυμαστές στους «κιτρινόμαυρους». Μάλιστα, συνεχίζεται η φημολογία ότι υπήρξε μια πρώτη επαφή ανάμεσα σε άνθρωπο της Ένωσης και τον τεχνικό του ΟΦΗ και πως συζητήθηκε το ενδεχόμενο να συνεργαστούν οι δύο πλευρές από το ερχόμενο καλοκαίρι. Το θέμα δεν φαίνεται προχωρημένο, αλλά ίσως να έχουμε σύντομα εξελίξεις.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες επιλογές και ξεχωρίζει μία από αυτές, ενός ξένου τεχνικού, που δεν προέρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: