Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

«Φρούριο» η Τούμπα ενόψει ημιτελικού!

Αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο της Τούμπας ενόψει του ημιτελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Παρουσία εισαγγελέων η αναμέτρηση, δεν πάει Θεσσαλονίκη ο Μαρινάκης.

«Φρούριο» η Τούμπα ενόψει ημιτελικού
Φρούριο αναμένεται να θυμίζει η Τούμπα στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό την Μεγάλη Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, στην καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, αποφασίστηκε από τους εκπροσώπους των δύο ομάδων να υπάρξει ισχυρή παρουσία των Αστυνομικών Δυνάμεων τόσο περιμετρικά όσο και εντός του γηπέδου.

Παράλληλα στις κερκίδες του γηπέδου του «δικέφαλου του Βορρά» θα βρεθούν και αθλητικοί εισαγγελείς, ενώ αναμένεται να υπάρξει ειδικό σχέδιο από πλευράς γηπεδούχων σχετικά με την σουίτα που θα φιλοξενήσει τους «ερυθρόλευκους».

Τέλος, όπως συνηθίζεται σε υψηλής επικινδυνότητας ματς, η αποστολή των φιλοξενούμενων (την οποία δεν θα συνοδεύσει ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης) αναμένεται να φτάσει στην Τούμπα μαζί με διμοιρίες των ΜΑΤ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: