Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Φοβάται να πάει Ζωνιανά το Αιγάλεω!!

Αλλαγή έδρας ή αστυνομική δύναμη και παρουσία εισαγγελέα στο γήπεδο ζήτησε το Αιγάλεω ενόψει του ματς με τα Ζωνιανά, από φόβο για… αντίποινα μετά τα έκτροπα που είχαν γίνει στο ματς του α’ γύρου.

Φοβάται να πάει Ζωνιανά το Αιγάλεω!
Σε κινήσεις προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα κόντρα στα Ζωνιανά στο Ρέθυμνο έχει προχωρήσει το Αιγάλεω.

Οι διοικούντες της ομάδας φοβούνται για την πιθανότητα αντίποινων, μετά τα έκτροπα που είχαν γίνει στο ματς του πρώτου γύρου, όταν οπαδοί των γηπεδούχων είχαν επιτεθεί στην αποστολή των Κρητικών.

Οι πληροφορίες από την Κρήτη, που έχουν φτάσει στα αυτιά των ανθρώπων της ομάδας επιβεβαιώνουν το ενδεχόμενο αυτό, με αποτέλεσμα να αποστείλουν τέσσερα επίσημα έγγραφα ζητώντας την προστασία της ομάδας.

Ένα απ’ τα μέτρα που ζήτησαν είναι η αλλαγή ώρας και έδρας του ματς, με την δικαιολογία της ακαταλληλότητας του γηπέδου, ενώ έχουν τονίσει εγγράφως στις αρμόδιες αρχές (Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Υπουργείο Πολιτισμού και Αρχηγείο της Αστυνομίας) την κρισιμότητα του αγώνα.

Σε περίπτωση που δεν αλλάξει η έδρα, οι Αιγαλεώτες ζήτησαν την παρουσία Εισαγγελέα στο γήπεδο, αλλά και συνοδεία αυξημένης αστυνομικής δύναμης απ’ το λιμάνι μέχρι το γήπεδο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: