Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Λεζάρ: «Σίγουρος για την επιλογή του Ολυμπιακού

Καμία αμφιβολία για την επιλογή του να συνεχίσει από το καλοκαίρι την καριέρα του στον Ολυμπιακό δεν έχει ο Τζόναθαν Λεζάρ, όπως δηλώνει στον βελγικό Τύπο ο 27χρονος εξτρέμ.

Λεζάρ: «Σίγουρος για την επιλογή του Ολυμπιακού
Ο Τζόναθαν Λεζάρ μετρά αντίστροφα για να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση της σεζόν με τη Μαλίν στο Βέλγιο. Ο 27χρονος εξτρέμ μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του δήλωσε σίγουρος για την επιλογή του.

Η… προβοκατόρικη ερώτηση που έγινε στον Βέλγο εξτρέμ ήταν: «Θα παίξεις στον Ολυμπιακό γιατί: α) σου αρέσει να κάνεις διαφορετικές επιλογές, β) είναι μια χώρα με απροσδόκητα μεγάλους οικονομικούς πόρους, γ) ο Μιραλάς έδειξε πως είναι το κατάλληλο σκαλοπάτι για να πας στην Αγγλία».

Η απάντηση του Λεζάρ; «Ισχύει αυτό για τον Μιραλάς. Όμως ο Ολυμπιακός είναι ένας φημισμένος και αξιόπιστος σύλλογος, το ενδιαφέρον του οποίου στο πρόσωπό μου δεν είναι νέο. Από τότε που ήμουν στην Άντερλεχτ ο Ολυμπιακός ήθελε να με αποκτήσει, αλλά ήμουν πολύ ακριβός, περίπου 5 εκατ. ευρώ. Όταν πληροφορήθηκαν πως έμεινα ελεύθερος στη Ρωσία, επανήλθαν για την απόκτησή μου. Δεν με φοβίζουν τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει φήμη πως είναι συνεπής και δίκαιος. Είμαι βέβαιος πως έκανα την καλύτερη επιλογή», τόνισε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: