Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τι κοινό είχαν οι διαιτησίες!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος παρατηρεί στο sport-fm.gr τις διαιτησίες της τελευταίας αγωνιστικής, σε σχέση με το πλεονέκτημα των ομάδων ενόψει πλέϊ οφς.

Τι κοινό είχαν οι διαιτησίες
· Τι κοινό είχαν οι…διαιτησίες της περασμένης αγωνιστικής στο επίπεδο της μάχης ενόψει των πλέϊ οφς; Μα ήταν όλες σε μία κατεύθυνση…ωφέλειας του ΠΑΟΚ.

· Εξυπακούεται ότι ήταν συγκυριακό και τυχαίο. Εγώ δεν πιστεύω ότι η ΚΕΔ της ΕΠΟ επηρεάζεται από την πολεμική που της κάνει ο ΠΑΟΚ, τις «απειλές» μέσω ανακοινώσεων, δηλώσεων κλπ, κλπ. Υπάρχουν κι οι συγκυρίες στο ποδόσφαιρο.

· Συγκυρία ήταν ότι ο διαιτητής Μάνταλος δεν έδωσε ένα ολοφάνερο πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου, την στιγμή που το σκορ στην Τούμπα ήταν ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-0 κι ο Ατρόμητος προσπαθούσε να ισοφαρίσει.

·
Συγκυρία ήταν κι ότι όλες οι καίριες αποφάσεις του Κουτσιαύτη στο Αστέρας Τρίπολης-Άρης 2-2 ήταν υπέρ του Άρη, που έχει προ πολλού υποβιβαστεί. Και πέναλτι υπέρ του Άρη, με αποβολή παίκτη του Αστέρα στο 51’ κλπ, κλπ.

· Έτσι, όσο αυξάνεται η διαφορά του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα, τόσο και μπαίνει με καλύτερη βαθμολογική διαφορά στα πλέϊ οφς ο ΠΑΟΚ.

· Α, κι ο Παναθηναϊκός, βεβαίως, που διασφάλισε τη νίκη του 3-1 επί του Λεβαδειακού στη Λεωφόρο, με το τρίτο γκολ, που ήταν πεντακάθαρο οφσάϊντ… Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: