Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ραντεβού στο γήπεδο!

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στον Άρη. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ θα συναντηθούν απευθείας στο γήπεδο για τον αγώνα με τον ΠΑΣ και δεν θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο. Αδειάζει από Δευτέρα το Νέο Ρύσιο.

Ραντεβού στο γήπεδο
Κατευθείαν στο «Κλ. Βικελίδης» θα συναντηθούν την Κυριακή (13/4) οι ποδοσφαιριστές του Άρη και το τεχνικό τιμ της ομάδας για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική της Superleague. Ύστερα από πρωτοβουλία της ομάδας, που συνεννοήθηκε με τη διοίκηση αποφασίστηκε οι «κίτρινοι» να τα πουν την ημέρα του αγώνα, απευθείας στο γήπεδο. Ούτε θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο, ούτε θα φάνε μαζί, όπως συμβαίνει σε όλες τις επαγγελματικές ομάδες.

Ο καθένας θα πάει με το μεταφορικό του μέσον στην έδρα του Άρη δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 19:00.

Οπότε μετά το ταξίδι Θεσσαλονίκη-Αθήνα και Θεσσαλονίκη-Τρίπολη με πούλμαν τις δύο προηγούμενες Κυριακές ο Άρης πρωτοτυπεί ξανά λόγω των οικονομικών του προβλημάτων και ενώ δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Επιπλέον, είναι πιθανό μετά τον αγώνα με τους Ηπειρώτες να… αδειάσει το νέο Ρύσιο. Αρκετοί από τους παίκτες δεν έχουν όρεξη να συνεχίσουν τις προπονήσεις, καθώς παραμένει αβέβαιο σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί του χρόνου η ομάδα, ενώ είναι θολό το διοικητικό τοπίο. Πάντως, το τεχνικό τιμ κάνει προσπάθεια για να μεταπείσει κάποιους από αυτούς, ώστε να συνεχίσουν στον Άρη μέχρι τον Μάιο, όμως υπάρχουν οι δανεικοί Καραγκούνης, Τάτος, Μπακασέτας, Βλάχος και Μπουγαίδης και δύσκολα μπορεί να ανατραπούν τα δεδομένα για αυτές τις περιπτώσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: