Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Μέσα και ο Κλάους!

Κανένα όνομα στο απουσιολόγιο του ο ΠΑΟΚ! Ο Γιώργος Γεωργιάδης είδε την Τετάρτη τον Κλάους Αθανασιάδη να ακολουθεί μέρος του προγράμματος και έδειξε έτοιμος για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς.

Μέσα και ο Κλάους
Γεμίζει η φαρέτρα του Γιώργου Γεωργιάδη ενόψει του ημιτελικού απέναντι στον Ολυμπιακού τη Μεγάλη Τετάρτη. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είδε στην προπόνηση της Τετάρτης τον Κλάους Αθανασιάδη να ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος και να δείχνει πως έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον δικέφαλο που τον άφησε εκτός από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Παράλληλα, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Γεωργιάδης μπορεί να υπολογίζει και στους Χούσεν και Μαντούρο. Ο πρώτος προπονήθηκε κανονικά ενώ ο δεύτερος ακολούθησε μέρος της προπόνησης.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι Σαββίδης, Παπαδόπουλος και Κιόσε από την ομάδα Νέων, ενώ Πόζογλου και Κουλούρης θα ενσωματωθούν αύριο, καθώς σήμερα τελείωσαν οι υποχρεώσεις τους με την Εθνική Νέων.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: