Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τι συνέβη με τον Μπικέι!

Τι συνέβη με τον ΜπικέιΈνα… ξέσπασμα του Μπικέι στα αποδυτήρια του Παναιτωλικού μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά αποτέλεσε τον λόγο για το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Sportday του Γιώργου Ντυμένου, όσοι βρέθηκαν στα αποδυτήρια, είδαν έναν... ταύρο μαινόμενο. Χωρίς κάποιος να καταλάβει πώς και γιατί, επιτέθηκε στον Γκάλο.

Ο Καμερουνέζος στόπερ χτύπησε τον συμπαίκτη του, μπροστά στα εμβρόντητα μάτια όλων. Αμέσως κάποιοι τον συγκράτησαν, αλλά το «κακό» είχε γίνει.

Ο Φώτης Κωστούλας ενημερώθηκε για το περιστατικό και μαζί με τους συνεργάτες του πήραν αμέσως την απόφαση να μην συνεχίζει στην ομάδα παρά το γεγονός ότι η πρόθεση της διοίκησης ήταν να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Με την επιστροφή της αποστολής στο Αγρίνιο - τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας - ο Μπικέι ενημερώθηκε να μη μεταβεί την επομένη στο EMILEON ούτε καν για το χαλάρωμα που θα έκαναν όσοι έπαιξαν την προηγουμένη και το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθούν μετά από κάθε ματς.

Τον ενημέρωσαν πως θα γυμνάζεται πλέον μόνος του και ξεκίνησαν οι διεργασίες για να λυθεί το συμβόλαιό του από τώρα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: