Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ιστορική πρόκριση για Ερμή!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ερμής Αραδίππου προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου της Κύπρου, επικρατώντας με 4-1 επί του Απόλλων. Αντίπαλος του στις 21 Μαϊου θα είναι ο ΑΠΟΕΛ.

Ιστορική πρόκριση για Ερμή
Ένα μικρό θαύμα έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο «Αμμόχωστος», όπου ο Ερμής πήρε για πρώτη φορά το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου της Κύπρου.

Μπορεί στο πρώτο ματς να είχε ηττηθεί με 2-1 από τον Απόλλωνα, αλλά στο δεύτερο, το οποίο κρίθηκε στην παράταση, νίκησε με 4-1.

Η ομάδα της Αμμοχώστου άνοιξε το σκορ με τον Ταγκπατζούμι στο 57’, αλλά ο Σανγκόι μετά από τρία λεπτά, έφερε στα ίσα το ματς. Στα τελευταία 10 λεπτά οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να σκοράρουν και τελικά τα κατάφεραν με τον Ταραλίδη στο 83’.

Από εκεί και πέρα, την πρόκριση του την έδωσε ο Παπαθανασίου με δύο γκολ στην παράταση.

Στο άλλο παιχνίδι, ο ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη δεν αγχώθηκε και πέτυχε 4 γκολ επί της Δόξας.

Μπορεί να άργησε να πάρει μπρος, αλλά όταν το έκανε, πήρε για τα καλά. Το σκορ το άνοιξε ο Πιπίνης στο 44’, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά με την φανέλα του συλλόγου.

Τα δύο επόμενα γκολ τα πέτυχε ο Αντόρνο (60’,69’), που μπήκε αλλαγή και φαίνεται να παίρνει τα πάνω του μετά τον τραυματισμό του. Ένα λεπτό μετά από το τρίτο τέρμα, ο Σαντίν έβαλε την μπάλα στα δίχτυα για τελευταία φορά.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: