Σάββατο 10 Μαΐου 2014

«Για το 3/3 ο ΠΑΟΚ»

katsavakis10
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Εθνικού Γαζώρου, Μάκης Κατσαβάκης και μίλησε τόσο για την Σούπερ Λιγκ όσο και για την Φούτμπολ λιγκ. Αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ ο οποίος χρειάζεται το απόλυτο για να πάρει την πρώτη θέση αλλά και στον Ηρακλή ο οποίος ξανα μπήκε στο …κόλπο και μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ένα προβάδισμα μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου που του έδωσε ψυχολογία. Ο ΠΟΑΚ δείχνει να ανακάμπτει, το έδειξε και τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Έχει ακόμα δρόμο, αλλά αυτή η αγωνιστική που έρχεται θα είναι πολύ κρίσιμη. Ο Αστέρας μας έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει την ζημιά και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό. Όσο για τον ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει το απόλυτο από δω και πέρα, χρειάζεται το 3/3».
Για τα πλέι οφ της Φούτμπολ Λιγκ: «Ο Ηρακλής μετά και το διπλό με τον Φωστήρα μπήκε για τα καλά στο κόλπο. Στο άλλο παιχνίδι αν Ολυμπιακός βόλου «φρενάρει» την Νίκη και παράλληλα ο Ηρακλής κερδίσει, μπαίνει πάρα πολύ δυνατά. Η Κέρκυρα έχει δύσκολο παιχνίδι στα Χανιά. Είναι όλα ανοιχτά. Κλείσαμε τον πρώτο γύρο και είδαμε απίστευτες ανακατατάξεις.
Ο Νίκος ο Παπαδόπουλος κάνει εξαιρετική δουλεία, η ομάδα έχει ψυχολογία και μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία να μπει στην δυάδα ή και ακόμα να πάρει την τρίτη θέση και να «χτυπηθεί» με την Ξάνθη στα μπαράζ. Έχει και επιστροφές ο Ηρακλής, θεωρώ ότι είναι στο χέρι του και μπορεί να το πετύχει».
Για τους Έλληνες προπονητές: «Αυτός ο μύθος που ο ξένος προπονητής είναι πάντα καλύτερος από Έλληνα αρχίζει και καταρρίπτεται. Ο Νίκος ο Παπαδόπουλος έχει εμπειρίες, έχει δουλέψει σε Ξάνθη, σε Παναχαϊκή και πιστεύω ότι ο Ηρακλής από εδώ και πέρα θα είναι πιο αποτελεσματικός και πιο σφικτός.  Εγώ ήδη των Ηρακλή τον βλέπω πολύ καλύτερο από πριν».
Για τον Εθνικό Γαζώρου και την πρόταση για τον Χατζηδημητρίου: «Θα μείνω στην ομάδα και την επόμενη χρονιά. Όσο για τον Χατζηδημητρίου είναι 19 χρονών, μαρέσει να ψάχνω και να δουλεύω με τέτοια παιδιά. Είχα εξαιρετικές πληροφορίες για τον Μιχάλη από τον Γιώργο Φοιρό και αποδείχτηκαν σωστές. Αποτέλεσε την μεγάλη έκπληξη του βορείου ομίλου λόγο της τεράστιας σταθερότητας που έδειξε. Και τον Δεκέμβριο είχαμε προτάσεις και από την Σούπερ Λιγκ αλλά αποφασίσαμε να μην μετακινηθεί ο παίκτης. Τώρα ήρθε αυτή η πρόταση από την Φράιμπουργκ και είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: