Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Δυστυχώς, άργησε…!

Παρότι η νέα διοίκηση του Άρη πάλεψε αρκετά για την παραμονή του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, εκείνος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθρακικό.

Δυστυχώς, άργησε…
Αρκετά και σοβαρά είναι τα προβλήματα που καλούνται να επιλύσουν στον Άρη, στον οποίο ακόμα δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν.

Για αυτό τον λόγο υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση και στην ενασχόληση της νέας διοίκησης του Άρη για την υπόθεση του Βασίλη Τριανταφυλλάκου.

Αν και η ομάδα του κ. Στεφανίδη επικοινώνησε με τον 22χρονο χαφ, ζητώντας του να μείνει και να επενδύσουν πάνω του, εκείνος – σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay – έχει συμφωνήσει με τον Πανθρακικό και σύντομα θα ανακοινωθεί η συνεργασία.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο στο οποίο ο Σκόρδας ζητά την ακύρωση της απόφασης που διόρισε νέα διοίκηση την ομάδα του κ. Στεφανίδη.

Η απόφαση δεν αναμένεται άμεσα, αλλά αν ο πρώην πρόεδρος ζητήσει προσωρινή διαταγή και την πάρει, το σκηνικό ανατρέπεται. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: