Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Στο Βελιγράδι για… δύο ο «Λύμπε»

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα παρακολουθήσει απόψε για λογαριασμό της ΑΕΚ τους Λάζοβιτς και Ντρίντσιτς αγωνιζόμενους με την Παρτιζάν. Στο χέρι της ΑΕΚ ο Κοροβέσης.

Στο Βελιγράδι για… δύο ο «Λύμπε»
Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών ο Νίκος Λυμπερόπουλος παρακολουθήσει δια ζώσης αγώνα της Παρτιζάν κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Ο τεχνικός διευθυντής θα δει την αποψινή αναμέτρηση με τη Βόζντοβατς για την 28η αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος στο Βελιγράδι έχοντας το βλέμμα του στραμμένο σε δύο παίκτες, τον Ντάνκο Λάζοβιτς και τον Νίκολα Ντρίντσιτς.

Για τον πρώτο φαίνεται πως το ενδιαφέρον είναι προχωρημένο, έχει δεχτεί διερευνητική κρούση και ο 31χρονος φορ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα. Ο δεύτερος, 30χρονος μεσοαμυντικός που είναι 33 φορές διεθνής με το Μαυροβούνιο, είναι υπό εξέταση, αλλά έχει αφήσει καλές εντυπώσεις.

Αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως αν προκύψει πρόταση από το εξωτερικό μπορούν να φύγουν ακόμη και σαν ελεύθεροι. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία απευθείας επαφή του «Λύμπε» μαζί τους ή και με τη διοίκηση της Παρτιζάν.

Στο χέρι της ο Κοροβέσης

Από τις… διαθέσεις της ΑΕΚ εξαρτάται πλέον η απόκτηση του Νίκου Κοροβέση. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε επαφή με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη, και σε αυτή διαπιστώθηκε πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ-χαφ, που επίσης επιθυμεί να φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Το κόστος της μετακίνησης δεν θα είναι υψηλό και ήδη οι δύο ομάδες έχουν κάνει deal με τον αγορά του Κολοβέτσιου. Ουσιαστικά είναι στο χέρι της «Ένωσης» να προχωρήσει το θέμα, την ώρα που έχει στα υπόψη της κι έναν αριστερό μπακ από τη Σερβία.

Ο άλλος μεγάλος στόχος από την ελληνική αγορά είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, αλλά εκκρεμεί η επαφή με τον Αστέρα Τρίπολης για να διαπιστωθεί αν και υπό ποιους όρους μπορεί να γίνει η μεταγραφή του 20χρονου αμυντικού. Φυσικά πάντα υπάρχει ανοικτό το θέμα του Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος βρίσκεται για διακοπές στην Ελλάδα και φαίνεται πως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής μετά από μία κακή σεζόν στη Νότιγχαμ (8 συμμετοχές, 1 γκολ).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: