Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Κοσιελνί... για πάντα Άρσεναλ!!

Το μέλλον του με την Άρσεναλ «δέσμευσε» ο Λοράν Κοσιελνί που υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες». «Ανυπομονώ να βοηθήσω στα χρόνια που θα ακολουθήσουν» το σχόλιό του.

Κοσιελνί... για πάντα Άρσεναλ
Στην Άρσεναλ θα αγωνίζεται για αρκετά χρόνια ακόμα ο Λοράν Κοσιελνί. Ο Γάλλος αμυντικός υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τους Λονδρέζους (δίχως να γίνει γνωστή η ακριβής διάρκεια) κι ενώ είναι μέλος τους απ’ το 2010.

Ο 28χρονος στόπερ έχει παίξει 163 φορές με την φανέλα των «κανονιέρηδων» σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στις 31 φετινές εμφανίσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ έχει καταφέρει -μαζί με τον Μερτεσάκερ- να κρατήσει 15 φορές ανέπαφη την εστία του συλλόγου.

Αυτή είναι συνολικά η όγδοοη ανανέωση του λονδρέζικου κλαμπ το τελευταίο διάστημα, δείγμα της ομάδας που θέλει να «χτίσει» για τα επόμενα χρόνια. Είχαν ακολουθήσει οι Σάντι Καθόρλα, Σερτζ Γκνάμπρι, Περ Μερτεσάκερ, Άαρον Ράμσει, Τόμας Ροσίτσκι, Βόιστσεχ Σέζνι και Γκεντιόν Ζελαλέμ.

«Ο Λοράν απέδειξε πως είναι ένας θαυμάσιος παίκτης από τη στιγμή που ήρθε σε εμάς το 2010 και έχει δείξει την ποιότητά του γι' άλλη μία φορά τη φετινή σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποφάσισε να συνεχίσει στον σύλλογο για πολλά χρόνια ακόμη», τα λόγια του Αρσέν Βενγκέρ μετά τις ανακοινώσεις.

«Είμαι πολύ περήφανος που έφτασα σε συμφωνία με την ομάδα για νέο συμβόλαιο. Έχω περάσει τέσσερα εκπληκτικά χρόνια στην Άρσεναλ ήδη και ανυπομονώ να βοηθήσω το σύλλογο στα χρόνια που θα ακολουθήσουν», τόνισε από μέρους του ο Κοσιελνί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: