Σάββατο 10 Μαΐου 2014

«Χτίζουν» το νέο Πλατανιά!

Τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έχουν θέσει επί τάπητος στον Πλατανιά, με τους ανθρώπους της ομάδας να ετοιμάζουν ήδη τα πλάνα τους.

«Χτίζουν» το νέο Πλατανιά
Τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λίγκα έχουν ξεκινήσει στον Πλατανιά. Οι άνθρωποι της χανιώτικης ΠΑΕ με ανακοίνωσή τους την Παρασκευή γνωστοποίησαν τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης με θέμα τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Αναλυτικά:
«Μια σειρά από θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της ομάδας του Πλατανιά Χανίων για τη νέα αγωνιστική περίοδο συζητήθηκαν εκτενώς κατά τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε.
Ήταν η πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. μετά το τέλος του πρωταθλήματος και την οριστικοποίηση της παραμονής της Χανιώτικης ομάδας στη Super League, αν και είχαν προηγηθεί αρκετές συναντήσεις εργασίας του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, Στέλιου Βαρουξάκη με τους αντιπροέδρους, Μανώλη Μαθιουλάκη και Αντώνη Κοκολοδημητράκη, αλλά και με μέλη της Διοίκησης, για επιμέρους θέματα που ήδη «τρέχουν».

Στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του Δ.Σ. έγινε ένας απολογισμός, οικονομικός και διοικητικός, της χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

Παράλληλα, τέθηκαν επί τάπητος αρκετά θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία της ομάδας, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωσή της σε όλα τα επίπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: