Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Επιβλητική η Εθνική Κορασίδων!

Το καλό της πρόσωπο έδειξε η Εθνική Κορασίδων στο δεύτερο ημίχρονο, επικρατώντας του Ισραήλ με 5-1 στο αναπτυξιακό τουρνουά που διεξάγεται στη Μολδαβία.

Επιβλητική η Εθνική Κορασίδων
Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση που συνοδεύτηκε μάλιστα με το ίδιο σκορ της πρεμιέρας (σ.σ. 5-1) πραγματοποίησε η Εθνική Κορασίδων κόντρα στην αντίστοιχη του Ισραήλ, στον δεύτερο αγώνα της στο αναπτυξιακό τουρνουά που διοργανώνεται στη Μολδαβία υπό την αιγίδα της UEFA.

Σε αντίθεση με τον αγώνα εναντίον της Γεωργίας, οι νεαρές διεθνείς μας είχαν βελτιωμένη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης όταν και επικράτησαν πλήρως του Ισραήλ.

Το σκορ για την ελληνική ομάδα άνοιξε η Γάτσιου στο 23΄. Το Ισραήλ ισοφάρισε στο 31', όμως στο δεύτερο μέρος η Γιάννου στο 46΄, η Σαρρή στο 52΄ και στο 73΄ και η Ευσταθιάδου στο 61' διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

ΕΛΛΑΔΑ: Γιαννακούλη (64' Μαργαρίτη), Στεφάτου (32' Γιάννου), Σαχινίδου, Τσακίρη, Εξουζίδου (55' Πυθαρούλη), Λέντη (32' Παπαιωάννου), Γάτσιου (64' Παπαστασινού), Χατζηνικολάου (55' Γεωργιάδου), Λάκο (41' Λιάκου), Σαρρή , Καπνίση (41' Ευσταθιάδου), Γιάννου ( 64' Μετοικίδου). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: