Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ψυχραιμία συνιστά ο Λάζαρ!

Να παρουσιαστούν ψύχραιμοι θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι αν θέλουν να νικήσουν τον Ατρόμητο, αν θέλουν να φύγουν με τη νίκη, σύμφωνα με τον Κοστίν Λάζαρ.

Ψυχραιμία συνιστά ο Λάζαρ
Μετά το 3-0 στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ θέλει να «ντρουμπλάρει» τις νίκες του απέναντι στον Ατρόμητο ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Σύμφωνα με όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Κοστίν Λάζαρ, ο «δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί οι παίκτες του να εμφανιστούν ψύχραιμοι και να κάνουν το παιχνίδι τους.

Αναλυτικά:

«Περιμένω έναν διαφορετικό αγώνα σε σχέση μ' αυτόν της Τετάρτης. Παίζουν στην έδρα τους, θα έχουν την υποστήριξη των φιλάθλων τους αλλά… εντάξει. Αναμφίβολα θα είναι ένας δύσκολος αγώνας για εμάς καθώς θα επιζητούν και εκδίκηση για τον αγώνα της Τούμπας. Πρέπει να παρουσιαστούμε ψύχραιμοι, να παίξουμε το παιχνίδι μας κι όλα θα είναι καλά μετά το τέλος του αγώνα για μας» δήλωσε αρχικά ο Ρουμάνος, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τι κρατάει από το ματς στη Θεσσαλονίκη, για να απαντήσει:

«Δεν ξέρω... Την ίδια αυτοπεποίθηση και το ίδιο μαχητικό πνεύμα».

«Θα νικήσει η πιο δυνατή ομάδα. Αλλά έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, με αντίστοιχη ποιότητα που μπορούν να διαχειριστούν όπως πρέπει έναν τέτοιο αγώνα» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: