Σάββατο 10 Μαΐου 2014

«Τελικός με ΠΑΟΚ»

fytanidis
Ο Σωκράτης Φυτανίδης, ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου μίλησε στον Arena FM 89,4 για το παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και για το Κυριακάτικο στο Περιστέρι. Αναφέρθηκε στην άδεια Τούμπα, στην ποιότητα του «δικεφάλου» που έκανε την διαφορά αλλά και για την συνέχεια των πλέι οφ.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Είναι ένα παιχνίδι που θέλουνε να δείξουμε ότι στα πρώτα παιχνίδια δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αν το χάσουμε οι πιθανότητες για να κατακτήσουμε τη πρώτη θέση θα μειωθούν εξαιρετικά. Θέλουμε να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο αλλά να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς οι οποίοι θα μας κρατήσουν στο παιχνίδι».
Για το πέναλτι του Λαζαρίδη: «Ήταν μια φάση που ήταν στην κρίση του διαιτητή, ήταν δύσκολη φάση αλλά είναι πέναλτι τα οποία δίνονται».
Για την άδεια Τούμπα: «Ήταν η πρώτη φορά που έπαιζα σε άδεια Τούμπα και είναι πραγματικά άσχημο. Ήταν πρωτόγνωρο για μένα και άσχημο πιστεύω και για τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι από την τηλεόραση. Είναι ωραίο να παίζει σε γεμάτη Τούμπα, πιστεύω αυτό νιώθει ο κάθε ποδοσφαιριστής».
Για τον ΠΑΟΚ: «Μας κέρδισε δίκαια, ήταν πολύ καλύτερος από μας, και του άξιζε η νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος που πάντα έχει υψηλούς στόχους και τους διεκδικεί μέχρι τέλους. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, κυρίως όμως για εμάς μετά το βαρύ αποτέλεσμα που είχαμε μέσα στην Τούμπα».
Αναφορικά με το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Η ποιότητα κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ , καθάρισαν το παιχνίδι πολύ νωρίς. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποφασιστικός, ενώ εμείς εμφανιστήκαμε πιο κουρασμένοι στο παιχνίδι».
Για την κούραση και αν θα παίξει ρόλο: «Σίγουρα παίζει ρόλο η κόπωση, είναι θέμα διαχείρισης και το πώς θα διαχειριστεί ο κάθε προπονητής το υλικό που έχει. Από εκεί και πέρα είναι και το πώς έχει προετοιμαστεί η κάθε ομάδα και το πόσο έτοιμη θα είναι».
Για το  αν ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί: «Δεν πιστεύω ότι είναι το φαβορί, θα έλεγα ότι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την στιγμή. Ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι είναι δυνατός διεκδικητής παρά την αφαίρεση των τριών βαθμών αλλά και εμείς που είμαστε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και βγάζει ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μην ξεχνάμε και τον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος μπορεί να έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του αλλά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε κάθε ομάδα».
Για την αγωνιστική που μας έρχεται: «Είναι καθοριστική. Άμα κερδίσει ο Παναθηναϊκός, γίνεται αυτόματα το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: