Σάββατο 10 Μαΐου 2014

«Δεν έχουμε συμφωνήσει με Λεβάντε»

Μετά τη διάψευση για τους Κρκιτς και Ντιούφ στον Ολυμπιακό διαψεύδουν και τα περί συμφωνίας με τη Λεβάντε για τη μεταγραφή του Ντιοπ. Διαπραγματεύσεις με τον Άλαν Πουλίδο.

«Δεν έχουμε συμφωνήσει με Λεβάντε»
Σε νέα διάψευση σημερινών δημοσιευμάτων του αθλητικού Τύπου προχώρησε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι μετά το τέλος που έβαλαν στη φημολογία περί ενδιαφέροντος των Κρκιτς και Ντιούφ θέλησαν να «ξεκαθαρίσουν» το τοπίο και στην υπόθεση του Ντιόπ.

Επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τη Λεβάντε για την απόκτηση του Ντιόπ κάτι το οποίο αναφερόταν σε δημοσιεύματα.

Οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του μέσου της ισπανικής ομάδας, με την πλευρά του παίκτη έχει ανοίξει ένας δίαυλος επικοινωνίας αλλά ακόμη δεν έχει προχωρήσει το ζήτημα και με την ομάδα με την οποία όπως και διευκρίνισαν δεν τα έχουν βρει.

Αντίστοιχα, στο… λιμάνι ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα απόκτησης του Ινς σε αντίθεση με τα όσα αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα.

Το βάρος έχει πέσει την απόκτηση ενός επιθετικού και κυρίως στην περίπτωση του Άλαν Πουλίδο. Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τον φορ της Τίγκρε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: