Σάββατο 10 Μαΐου 2014

«Ερυθρόλευκο» τέλος θα έχει η… σαπουνόπερα!

Σε… μεξικάνικο σίριαλ έχει μετατραπεί η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο για τον Ολυμπιακό, στον οποίο παρουσιάζονται αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον διεθνή φορ.

«Ερυθρόλευκο» τέλος θα έχει η… σαπουνόπερα
Την ώρα που η υπόθεση της απόκτησης του Άλαν Πουλίδο από τον Ολυμπιακό τείνει να εξελιχθεί σε… μεξικάνικη σαπουνόπερα, οι Πειραιώτες τονίζουν ότι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον 23χρονο επιθετικό.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως οι Πειραιώτες περιμένουν το πρωτότυπο συμβόλαιό του διεθνούς άσου, καθώς έχουν συμφωνήσει μαζί του (για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίξουν το 1 εκατ. ευρώ).

Ωστόσο, δημοσιεύματα από το Μεξικό περιπλέκουν τη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού αναφέρουν πως ο παίκτης πήγε στην Ιταλία και υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του στην Πάρμα!

Επίσης, ο πρόεδρος της Τίγκρες, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει πρόταση για τον Μεξικανό φορ και στη συνέχεια ο μάνατζέρ του, Μαουρίσιο Γκαρσία, δήλωσε ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2016.

Εκείνο που ειπώθηκε από τον Ολυμπιακό ήταν πως «δεν λέμε τίποτα άλλο γι' αυτό το θέμα» και αυτό σημαίνει ότι ακόμα είναι σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Πουλίδο, τον οποίο φέρεται να εκπροσωπεί ο Φελίπε Αγιάλα (πρώην συμπαίκτης του).

Εκείνο που περιμένουν οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι να πάρουν στα χέρια τους το πρωτότυπο συμβόλαιο που δείχνει ότι είναι ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής και – αν παρουσιαστεί νέο – τότε η υπόθεση θα φτάσει στη FIFA!

Από ό,τι φαίνεται η Τίγκρες καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, ώστε να αποσπάσει το μεγαλύτερο (αν είναι αυτό δυνατόν) κέρδος από τη μεταγραφή του Πουλίδο στους Πειραιώτες.

Κάτι αντίστοιχο, άλλωστε, είχε συμβεί και στην μετακίνηση του Ζούλιο Σέζαρ, όταν οι Μεξικανοί ζητούν χρήματα, ενώ ο παίκτης ήταν ελεύθερος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: