Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ρονάλντο: «Φανταστική ομάδα η Ατλέτικο»

Εντυπωσιασμένος από τις εμφανίσεις της Ατλέτικο σε πρωτάθλημα και Champions League δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. «Γνωρίζουμε πως θα τους αντιμετωπίσουμε», είπε για τον τελικό της Λισαβόνας.

Ρονάλντο: «Φανταστική ομάδα η Ατλέτικο»
Αισιόδοξος πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει το Champions League στον τελικό απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο «CR7» δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη φετινή πορεία των «ροχιμπλάνκος», ωστόσο, τόνισε πως οι «μερέχνες» ξέρουν τον τρόπο για να τους αντιμετωπίσουν.

«Είμαστε στον τελικό απέναντι σε μία καλή ομάδα και πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, γνωρίζουμε το πώς θα αντιμετωπίσουμε την αντιπαλότητα και ελπίζουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο», είπε αρχικά ο Πορτογάλος και εν συνεχεία αναφερόμενος στην Ατλέτικο είπε:

«Είναι φανταστική ομάδα, πρώτη στο πρωτάθλημα και είναι ωραία που θα γίνει ένας τελικός ανάμεσα σε ισπανικές ομάδες, όπως και στο Europa League θα βρίσκεται η Σεβίλλη. Αυτά σημαίνουν ότι το πρωτάθλημά μας είναι πολύ δυνατό».

Για το Μουντιάλ: «Θέλω να διασκεδάσουμε στη Βραζιλία. Είναι φανταστικό ότι θα παίξουμε εκεί, όπου μιλούν την ίδια γλώσσα με εμάς». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: