Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Έστω και με το ζόρι!!

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μίροσλαβ Στοχ στον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. «Κίτρινος πυρετός» για τρεις παίκτες των Θεσσαλονικέων.

Έστω και με το ζόρι!
Από τη στιγμή που ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς δεν μπορεί να βοηθήσει στην προσεχή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Γιώργος Γεωργιάδης «πονοκεφαλιάζει» για τη χρησιμοποίηση του Μίροσλαβ Στοχ.

Αυτή τη στιγμή παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού, την ώρα που έδειχνε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, και για αυτό τον λόγο ο Έλληνας προπονητής θα περιμένει τη σημερινή προπόνηση του «Δικεφάλου του Βορρά» για να λάβει την τεχνική του απόφαση.

Τουλάχιστον θα φανεί αν ο διεθνής άσος θα είναι στην «ασπρόμαυρη» αποστολή για το παιχνίδι στην έδρα των Περιστεριωτών. Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Γεωργιάδη επανέρχονται ο Τζαβέλλας και ο Κατσουράνης, όπως και ο Λούκας, που είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους «κυανόλευκους».

Τέλος, τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στους επόμενους αγώνες των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας για να για να μην χάσουν κάποιο ματς μέχρι το τέλος.

Πρόκειται για τους Στέφανο Αθανασιάδη, Γιώργο Τζαβέλλα και Νίκο Σπυρόπουλο, οι οποίοι έχουν από 12, 9 και 3 κίτρινες κάρτες, αντίστοιχα. Οι δύο πρώτοι κινδυνεύουν με ποινή δύο αγωνιστικών και ο τελευταίος με μία.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: