Σάββατο 10 Μαΐου 2014

«Προτεραιότητα μου ο Άρης»

TSOUMANIS
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Νίκος Τσουμάνης. Αναφέρθηκε στο τι έφταιξε και έφτασε η ομάδα στο υποβιβασμό, μίλησε για τον υπέροχο κόσμο ενώ τόνισε ότι προτεραιότητα του είναι ο Άρης.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νίκος Τσουμάνης στον Arena FM 89,4:
«Δεν υπάρχει κάτι σίγουρο αυτή τη στιγμή. Ο Άρης έχει τον πρώτο λόγο. Με τον Άρη θα μιλήσω πρώτα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Υπάρχει ένας χρόνος ακόμη συμβόλαιο με τον Άρη» είπε ο Τσουμάνης και πρόσθεσε για την δική του απόδοση: «Αν θεωρήσουμε ότι η ομάδα υποβιβάστηκε δεν μπορώ να πω ότι ήταν καλή η χρονιά. Αγωνιστικά για μένα ίσως. Όπως το πάρει κανείς».
Κάνοντας ένα σχόλιο για το τι οδήγησε στον υποβιβασμό είπε: «Στην αρχή κάποια αποτέλεσμα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε κι αυτό μας επηρέασε ψυχολογικά, αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά. Δεν ήμασταν και πολλοί έμπειροι παίκτες στην ομάδα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον κόσμο. Έγιναν κι άλλα. Το ένα έφερε το άλλο. Αλλαγές προπονητή, διοίκησης. Προβλήματα των παικτών που δεν έβγαιναν προς τα έξω. Προβλήματα καθημερινά. Υπήρχαν άτομα που στην κυριολεξία δεν είχαν χρήματα για φαγητό. Με στεναχωρούσε αυτό που έβλεπα. Τα ήξερε η διοίκηση, το λέγαμε κι εμείς και οι αρχηγοί μας. Και η διοίκηση είχε τα δικά της προβλήματα. Ούτε θα τους δικαιολογήσω, ούτε τίποτα. Η ομάδα οδηγήθηκε εκεί που οδηγήθηκε. Δεν ήταν σωστό να τα λέμε μέσα στην χρονιά. Γιατί η ομάδα πάλευε για έναν στόχο».
Για την παρουσία του κόσμου και τις αντιδράσεις είπε: «10.000 κόσμος και η ομάδα να υποβιβάζεται. Το λέμε και ανατριχιάζω. Δεν ξέρω αν θα το ξαναζήσω αυτό. Δέχομαι και τις αντιδράσεις του κόσμου. Θα δεχθείς και το μπινελίκι και τα εύσημα. Είχαν τις δικές τους απαιτήσεις. Δεν ήξεραν τι γίνεται μέσα. Δεν έβλεπαν το μέγεθος των προβλημάτων και ως ένα μέρος τους δικαιολογείς. Δεν έχουμε όμως κανένα παράπονο από τον κόσμο».
Για αγωνιστικά ζητήματα μεταξύ άλλων τόνισε: «Θεωρώ ότι και λίγο οι διαιτησίες φέτος δεν ήταν όπως πρέπει απέναντί μας. Σε πολλά παιχνίδια αδικηθήκαμε. Αυτό πέρασε ό,τι και να κάνουμε ή να πούμε θα είναι ανούσιο, αλλά υπήρχε και από εκει μερίδιο ευθύνης».
Για τα παιχνίδια που στοίχησαν : «Θεωρώ ότι τα παιχνίδια που κρίθηκαν πολλά ήταν με τον Απόλλωνα στην έδρα μας, στην Λιβαδειά και με την Βέροια στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτά τα τρία παιχνίδια μας έκοψαν τα φτερά».
Καταλήγοντας επανέλαβε: «Έχω δώσει προτεραιότητα στον Άρη. Θα μιλήσουμε μακάρι να βρεθεί μια διέξοδος για να δούμε τι θα κάνουμε κι εμείς. Αν με ρωτάτε τι θέλω να κάνω είναι να μείνω».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: