Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Διέρρευσε η αποστολή της Αργεντινής!

Γνωστή έγινε η αποστολή της εθνικής ομάδας της Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο από τα… ΜΜΕ της χώρας και όχι την ποδοσφαιρική της ομοσπονδία!

Διέρρευσε η αποστολή της Αργεντινής
Οι επιλογές του Αλεχάντρο Σαμπέγια για την αποστολή της εθνικής Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο έγιναν γνωστές… Ας είναι καλά όμως τα ΜΜΕ της χώρας στα οποία διέρρευσε η σχετική λίστα όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν.

Σε αυτή δεν υπάρχει το όνομα του Κάρλος Τέβες όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής ανέφεραν ότι δεν είναι αυτές οι τελικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, προφανώς σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν τον τρόπο με τον οποίο έγινε γνωστή η επιλογή.

Πάντως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με την αποστολή της Βραζιλίας. Είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες της λίστας του Σκολάρι. Αργότερα όμως όταν ανακοινώθηκε και επίσημα η λίστα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας υπήρχαν διαφοροποιήσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες της αποστολής της Αργεντινής

Τερματοφύλακες: Σέρχιο Ρομέρο, Μαριάνο Αντούχαρ, Αγκουστίν Οριόν

Αμυντικοί: Εσεκιέλ Γκαράι, Φεντερίκο Φερνάντες, Πάμπλο Σαμπαλέτα, Μάρκος Ρόχο, Χοσέ Μαρία Μπασάντα, Ούγκο Καμπανιάρο, Νικολάς Οταμέντι

Μέσοι: Φερνάντο Γκάγκο, Λούκας Μπίλια, Χαβιέρ Μαστσεράνο, Έβερ Μπανέγκα, Ανχέλ Ντι Μαρία, Μαξιμιλιάνο Ροντρίγκες, Ρικάρντο Άλβαρες

Επιθετικοί: Σέρχιο Αγκουέρο, Λιονέλ Μέσι, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Εσεκιέλ Λαβέτσι, Ροντρίγκο ΠαλάσιοΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: