Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Κρατά Ματζάρι, θέλει Τόρες και Χάμσικ η Ίντερ!

Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο, επιβεβαίωσε την παραμονή του Βάλτερ Ματζάρι στον πάγκο, ενώ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Τόρες και Χάμσικ.

Κρατά Ματζάρι, θέλει Τόρες και Χάμσικ η Ίντερ
Μετά από μία μετριότατη χρονιά, στην οποία ακόμη δεν έχει καν εξασφαλίσει τη θέση στο επόμενο Europa League, η Ίντερ δεν θα αλλάξει προπονητή, αλλά θα ενισχυθεί, όπως δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής των «νερατζούρι», Πιέρο Αουσίλιο.

«Με τον Ματζάρι αρχίσαμε ένα πρόγραμμα που θα διαρκέσει τουλάχιστον δύο χρόνια και για το λόγο αυτό σχεδιάζουμε μαζί του το μέλλον. Φέτος βάλαμε τα θεμέλια για τη συνέχεια», δήλωσε για τον Ιταλό προπονητή.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να αυξήσουμε την ποιότητα της ομάδας, τόσο με τη βελτίωση των παικτών που έχουμε, όσο και με μεταγραφές», ανέφερε για την ενίσχυση που θα ακολουθήσει και μίλησε με ονόματα.

«Παρακολουθούμε τον Τόρες, είναι ένας παίκτης με μεγάλη καριέρα και έχει τη διάθεση να γίνει μέλος ενός καινούριο και φιλόδοξου πρότζεκτ, όπως το δικό μας», είπε για τον Ισπανό φορ της Τσέλσι, ενώ ερωτηθείς για τον μέσο της Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ, δήλωσε: «Δεν υπάρχει κανένας που να μην τον ήθελε στην Ίντερ. Για την ώρα δεν υπάρχουν επαφές για να τον αποκτήσουμε».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως υπήρχαν επαφές με τον Μπακαρί Σανιά, αλλά αυτές δεν έφεραν συμφωνία με τον Γάλλο μπακ που μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ. «Είχαμε μιλήσει με τον Σανιά, αλλά είδαμε πως δεν μπορούμε να βρούμε τη λύση».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: