Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Μπράβο στον Αλαφούζο»

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συνεχάρη τον Γιάννη Αλαφούζο για την κατάκτηση του Κυπέλλου ενώ δήλωσε χαρούμενος για την επιτυχία του «αγαπημένου μου Παναθηναϊκού».
Μπορεί εδώ και περίπου δύο χρόνια να βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είναι πάντα μέσα στην καρδιά του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του «τριφυλλιού» χάρηκε αρκετά με την κατάκτηση του Κυπέλλου ενώ με δήλωσή του, έδωσε συγχαρητήρια πρώτα απ' όλους στον Γιάννη Αλαφούζο.
«Πρώτα απ' όλα ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάννη Αλαφούζο, το πρόεδρο του συλλόγου. Κάνει πολύ καλή δουλειά αυτά τα δύο χρόνια και αυτό το τρόπαιο ήταν μία επιβεβαίωση. Μπράβο σε όλους τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, σε κάθε άνθρωπο που βοήθησε την ομάδα» είπε αρχικά ο 68χρονος προπονητής και συνέχισε: « Είναι πολύ σημαντικό μετά από τέσσερα χρόνια και μετά από όλα αυτά τα προβλήματα, ο Παναθηναϊκός να κατακτά έναν τίτλο. Εύχομαι κάθε επιτυχία για τον αγαπημένο μου Παναθηναϊκό που με έκανε πολύ χαρούμενο με αυτό το Κύπελλο»!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: