Σάββατο 10 Μαΐου 2014

«ΗΡΑ, ΗΡΑ σ’αγαπώ…»

sebue
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Κέλβιν Σέμπουε μίλησε στον Arena FM 89,4 και εξέφρασε για ακόμα μια φορά την μεγάλη του αγάπη στην ομάδα. Θυμήθηκε ωραίες στιγμές από τη παρουσία στους «κυανόλευκους», αναφέρθηκε στην φετινή προσπάθεια της ομάδας και ευχήθηκε ο Ηρακλής να ανέβει ξανά στην Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά, όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Αγαπάω πολύ αυτή την ομάδα, μπορεί αυτή την στιγμή να βρίσκεται σε χαμηλότερη κατηγορία αλλά είναι μια ιστορική ομάδα και δεν της αξίζει. Είχα απογοητευτεί πάρα πολύ γιατί η ομάδα έπεσε για εξωαγωνιστικούς λόγους. Πλέον ο Ηρακλής καλείται να κερδίσει τα δυο αυτά παιχνίδια και να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Εκεί ανήκει και εκεί πρέπει να βρίσκεται
Ένα μήνυμα για τους παίκτες: «Θέλω να τους πω να παίξουν συγκεντρωμένα, να πάρουν δύναμη αλλά και κουράγιο από τον κόσμο, γιατί πάντα ο Ηρακλής έχει πολύ δυνατούς φιλάθλους και τους αξίζουν καλύτερα πράγματα. Περιμένω την ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα και να δω την ομάδα στην πρώτη κατηγορία».
Για την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος  και αν επηρεάζει τους αντιπάλους: «Είναι σημαντικό να πάει ο κόσμος στο γήπεδο, να φωνάξει για την ομάδα και να της συμπαρασταθεί, θυμάμαι ένα αντίστοιχο παιχνίδι που παίζαμε μπαράζ με τον Άρη, γεμίσανε το γήπεδο, μας βοήθησαν και πήραμε την νίκη και την πρόκριση».
Για το αν θυμάται κάποιο σύνθημα: «ΗΡΑ, ΗΡΑ σ’αγαπώ, ομαδάρα… Αυτό είναι το αγαπημένο μου σύνθημα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: