Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Στον τελικό ΠΑΟΚ και Αμαζόνες Δράμας!

ΠΑΟΚ και Αμαζόνες Δράμας θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Κυπελλούχου στον τελικό της Κυριακής μετά τις νίκες κόντρα στα Τρίκαλα 2011 και την Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας '94, αντίστοιχα.

Στον τελικό ΠΑΟΚ και Αμαζόνες Δράμας
Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης συνέτριψε 8-0 την αντίστοιχη των Τρικάλων 2011 και προκρίθηκε στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικείων Ομάδων, όπου θα διεκδικήσει όπως και πέρυσι το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στο γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας, ο «δικέφαλος του βορρά» μετέτρεψε τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης σε παράσταση για έναν ρόλο.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια για την ομάδα του ΠΑΟΚ η Δήμητρα Παντελιάδου, η οποία πέτυχε καρέ τερμάτων μέσα σε διάστημα 20΄.

Τον δρόμο προς την επιβλητική επικράτηση του ΠΑΟΚ είχε ανοίξει στο 10΄ η Ντιμιτρίεβιτς ενώ στο 25΄ η Δημητρίου διπλασίασε τα τέρματα για τις κατόχους του τροπαίου. Ο «δικέφαλος του βορρά» ήταν σαρωτικός στο δεύτερο μέρος, όταν και πέτυχε άλλα έξι γκολ.

Η Παντελιάδου, λοιπόν, πήρε το... όπλο της, σκοράροντας στο 55΄, στο 56΄, στο 67΄ και στο 75΄. Η Αρβανιτάκη έβαλε και το δικό της όνομα στον πίνακα των σκόρερ στο 76΄ ενώ δύο λεπτά μετά, η Γκάτσιου διαμόρφωσε το τελικό 8-0.

ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 (Γεώργιος Λουλές): Χαρακοπούλου- Παπαδημητρίου, Τζιώρα, Λάσκου (80' Χατζηκυργιάκου), Λουλέ, Χύμα, Γιουβρή (67' Κορδελά), Γιαννουλά, Παπακώστα (46' Λισγάρα), Γεραγόρη, Λαγούδη.

ΠΑΟΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Αλέξης Κατικαρίδης): Παπακωνσταντίνου- Βλασιάδου, Αδαμάκη, Δημητρίου (62' Χαμαλίδου), Τσελέκογλου, Χατζηγιαννίδου, Μάρκου (75' Τσίτσια), Αρβανιτάκη, Παντελιάδου, Ντιμιτρίεβιτς, Γκατζογιάννη (46' Γκάτσιου).


Οι Αμαζόνες Δράμας ήταν οι νικήτριες στον δεύτερο ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικείων Ομάδων 2014, καθώς επικράτησαν με 2-0 της Ακαδημίας Ελπίδες Καρδίτσας '94.

Η ομάδα από τη Δράμα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, με πέναλτι της Μπιρτόιβ στο 14΄ και σουτ της Μήτκου στο 25΄ να αιφνιδιάσει την ομάδα από τη Θεσσαλία.

Ο τελικός ΠΑΟΚ-Αμαζόνες Δράμας θα διεξαχθεί και αυτός στο γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας την προσεχή Κυριακή στις 20:15.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ '94: Μελάκη- Σίμου, Αλεξίου, Ρήγα, Μελισσού (85' Γαγάρα), Σακελλάρη, Κόλλια, Σάλκοβιτς, Ζντράβκοβιτς, Κόγγουλη, Σρετένοβιτς.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ: Οπρέα- Κουσάκι, Γρηγορίου (90' Μοσχοπούλου), Πελεκούδα, Μπιρτόιβ (86' Χατζηνίκου), Ζήγρα, Χατζήογλου (87' Μαλισιώρα), Φωτιάδου, Κ.Παπαδοπούλου, Α.Παπαδοπούλου, Μήτκου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: